Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a fugit în Costa Rica

Ana Ioana   
în Stiri mondene
21/08/2018, 16:49
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a fugit în Costa Rica GALERIE FOTO
Adrian Alexandron si elena udrea pe plaja in costa rica

Cum și-a făcut de cap Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, care a fugit zilele trecute în Costa Rica! Iubitul Elenei Udrea se află în Costa Rica, unde merge cât de des poate pentru a-și vizita iubita, viitoare mamă a copilului său. Aceasta este țara adoptivă a divei din politica românească.

Pentru a-i fi cât mai aproape iubitei pe parcursul sarcinii, Adrian Alexandrov face naveta București-Costa Rica.

Se pare că iubitul Elenei Udrea ajunde o dată pe lună la mama copilului său. Acesta a susținut că are de făcut un drum anevoios între România-Costa Rica. Însă recunoaște că lungul drum merită fiecare pas făcut. Doar îm felul acesta poate să-i fie aproape celei mai cunoscute blonde din politica româneasca, Elena Udrea.

Citește și: Curs valutar BNR azi, 21 august 2018. Leul câștigă teren față de Euro și Dolar

Citește și: Declaraţiile iubitei lui Ilie Năstase:„Ne-am cunoscut la mare, iar…”

Cum și-a făcut de cap Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea!

S-au făcut publice niște imagini din Costa Rica, locul unde este nevoit să meargă Adrian Alexandrov pentru a-i fi aproape iubitei lui însărcinate. Această țară a devenit adoptivă pentru blonda din politica românească. „Momentan ne focusam pe nasterea fetitei urmand sa vedem unde vom face botezul si speram ca vara viitoare, cand sa fie si Elena in forma, sa plănuim nunta. Sper sa se întample acestea in Romania. Nasterea, sincer, nu cred ca se va “intampla în Romania. Sunt sanse mari sa nasca fetita in Costa Rica. Va avea dubla cetatenie, costaricana si romana. Eu voi primi dubla cetatenie si Elena la fel”, a declarat iubitul Elenei Udrea.

Acesta a explicat că de fiecare dată când are timp, și afacerile nu intervin în drumul lui, merge în Costa Rica. Acolo îi este alături Elenei Udrea. Bărbatul se bucură din plin de lucrurile pe care le poate face într-una din țările exotice ale Americii Centrale. Adrian Alexandrov profită la maximum de valurile și apa limpede a Pacificuluiși practică sporturi cât se poate de interesante. Acesta preferă sporturi ce îi satisfac pofta de adrenalină. Adrian ALexandrov este un împătimit al surfing-ului. Petrece chiar și ore întregi sub ochii Elenei Udrea, în ape, luptându-se cu valurile.

Cine este Adiran Alexandrov

Elena Udrea a șocat presa cu apariția noului său partener de viață. Blonda de 44 de ani își va împlini în sfârșit visul. Toate acestea cu ajutorul tânărului său iubit. Aceasta va deveni mămică anul acesta! Elena Udrea și iubitul ei sunt împreună de 2 ani. Se pare că prietenii cuplului nu au fost deloc surprinși să afle vestea că vor deveni părinți. Cei doi s-au logodit în mare secret ți par foarte fericiți împreună.

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decat Elena, dar asta nu pare să-i împiedice deloc.Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârșitul anului trecut, a reușit să-și extindă afacerile și a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agenții imobiliare. Elena Udrea l-a încurajat enorm în tot ceea ce a decis să facă. Pas cu pas i-a fost alături, deoarece se consideră cea mai înfocată susținătoare a logodnicului său. Blonda din politică crede foarte mult în acest business, după cum a și declarat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×