9 filme online de dragoste. Trebuie sa le vezi cu persoana iubita!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 22:13
9 filme online de dragoste. Trebuie sa le vezi cu persoana iubita! GALERIE FOTO
Iată o listă cu 9 filme de dragoste pe care le poți urmări cu partenerul de viață

Filmele nu numai că îți fac timpul mai plăcut și te relaxează, dar te ajută să ai cât mai multe activități cu persoana iubită, ceea ce este fantastic! Trebuie să-și faci timp pentru partenerul cu care le împarți pe toate și, mai ales, trebuie să petreci cât mai mult timp în intimitate cu aceasta, așa că uite 9 recomandaări de filme online de dragoste:

1. One Day

iata 9 filme de dragoste online pe care le poti vedea cu persoana iubita
One Day este o dramă romantică ce a făcut înconjurul lumii datorită poveștii de iubire

În regia lui Lone Scherfig, One Day este o dramă romantică. Cele 108 minute sunt pline de suspans, dragoste și întâmplări care te sfâșie. Actorii Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson fac povestea atât de reală încât uneori ai impresia că esti acolo și treci prin toate întâmplările cuplului.

Povestea începe într-o zi, ăn anul 1988, pe 15 iulie. Emma Morley, interpretată de Anne Hathway, ajunge într-o relație cu un prieten. În cele două decenii ce au urmat, căci acțiunea se petrece pe o lungă perioadă, cei doi trăiesc intens dragostea lor. Amândoi sunt când împreună, când separat, de aici și intriga peliculei. De-a lungul timpului, personajele își dau seama că ceea ce voiau, lucrul la care visau era chiar lângă ei.

2. A Walk To Remember

9 filme de dragoste pe care le poti urmari online
Filmul este bazat pe romanul lui Nicholas Sparks

Adam Shankman a regizat o dramă romantică excepțională. Povestea filmului a impresionat mii de oameni, care au reușit în timp să îl pună pe lista lor de preferate, drept cel mai bun film de dragoste.

Actorii Mandy Moore și Shane West interpretează fabulos dragostea la un alt nivel sau iubirea imposibilă. După ce băiatul din rolul principal are mari probleme în cadrul liceului în care învață, se îndrăgostește surprinzător de fata marginalizată, care face parte din același cadru de învățământ. Aici pornește acțiunea, care duce povestea peliculei pe culmile cele mai nebănuite.

3. Remember Me

9 filme de dragoste de urmarit cu persoana iubita
Remember Me este poate una dintre cele mai urmărite pelicule

regia lui Allen Coulter aduce o poveste,jucată de Robert Pattison și Emilie de Ravin, a unui tânăr al cărui frate s-a sinucis. În urma tragediei din viața lor, părinții acestuia s-au despărțit. Viața lui decade din ce în ce mai rău, dar totul se oprește atunci când își întâlnește iubirea, pe Ally.

4. The Vow

iata 9 filme de dragoste pe care le poti vedea online cu partenerul de viata
The Vow este o dramă romantică ce îți umple ochii de lacrimi

Michael Sucsy aduce în ochii publicului o poveste incredibilă de viață. Drama romantică are în prim-plan doi artiști din Chicago, ce se întâlnesc într-o seară de iarnă, în urma căruia au parte de un accident. După neplăcutul eveniment, doar Paige rămâne cu leziuni cerebrale, iar, ca urmare, i se șterg toate amintirile legate de partenerul său de viață.

5. Safe Heaven

Iata 9 filme de urmarit cu partenerul de viata
Pelicula este inspirată după romanul lui Nicholas Sparks

Lasse Hallstrom regizează o poveste de dragoste nemărginită. Pelicula, inspirată din romanul cu același titlu, al autorului Nicholas Sparks, are la bază o poveste a unei fete care a plecat dintr-un mariaj nefericit, având parte de un soț violent. Nemaiavând încredere în bărbați, brusc, apare un bărbat care-i schimbă viața.

6. Sweet November

Iată 9 filme de urmărit cu partenerul de viata
”Provocare” ar fi cuvântul care poate descrie filmul ”Sweet November”

2001 a lăsat în urmă un film grozav de dragoste. Povestea acestuia începe prin acțiunea personajului principal, Sara, care alege la întâmplare, în fiecare lună, câte un bărbat. Aceasta îi propune ca cei doi să rămână împreună o lună de zile, dar trăind după regulile ei. Toată această poveste se repetă până ajungel a un bărbat care-i pune niște semne de întrebare.

Citește și: Andreea Marin, apel disperat! ”Tuturor celor care se consideră prietenii mei!”

Citește și: Iarna vine mult mai repede, anul acesta! Ce se întâmplă cu vremea

Citește și: Viorica Dancilă, demisie pe caz de boală! Ipoteză șoc: Victor Negrescu i-ar lua locul

7. The Notebok

Iată 9 filme de dragoste pe care le poti urmari cu partenerul ded viata
The Notebook este filmul de care te îndrăgostești iremediabil

Fabulosul The Notebook, după cum ar spune fanii filmelor de dragoste. Povestea începe cu Allie Hamilton și Noah Calhoun, care se întâlnesc într-o seară de carnaval și se îndrăgostesc. Parinții ei nu sunt de acord cu iubirea lor, iar de aici toată acțiunea filmului se duce la cote înalte.

8. The Lucky One

Iată 9 filme de dragoste pe care să le urmaresti împreună cu partenerul de viata
Pelicula este inspirată din romanul lui Nicholas Sparks

Apărut în anul 2012, în regia lui Scott Hicks, The Lucky One este povestea unui puscăriaș marin care supraviețuiește în urma unor detașări din Irak. Acesta găsește o fotografie cu o femeie pe care decide să o întâlnească. De aici până la a ajunge una dintre cele mai tumultoase povești de dragoste mai rămâne doar un pas.

9. Upside Down

Iata 9 filme de dragoste pe care le poti urmari cu partenerul de viata
Upside Down este povestea unei iubiri care nu se pot întâlni, dar se iubesc

În regia lui Juan Diego Solanas, povestea de dragoste este transmisă excelent. Adam, un băiat dintr-un univers special, are o existență modestă, dar plăcută de acesta. Într-o zi, gravitația lumii lui îl face să se apropie de o alta, în așa fel încât întâlnește o fată care-l cucerește iremediabil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×