5 zodii care vor fi puternice ca un diamant în 2019

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/12/2018, 12:43
5 zodii care vor fi puternice ca un diamant în 2019
Iată cele 5 zodii norocoase din anul 2019!

Unele zodii se pare că sunt mai norocoase în anul ce va veni. Noi începuturi pentru unii nativi, o nouă perioadă de fericire, un nou început pe multe planuri. În această etapă necunoscută trebuie să vă înarmați cu răbdare. „Întreaga înțelepciune umană se rezumă la două cuvinte: așteptare și speranță. Ai curaj pentru marile supărări din viață și răbdare pentru cele mici.

Dacă ai destulă răbdare, poți muta munții din loc, dar dacă ai destulă inteligență zbori peste ei. Ferește-te de furia omului răbdător.Există o limită peste care răbdarea încetează să mai fie o virtute.” 

5 zodii puternice în 2019

Taur– Nativii zodiei taur vor fi foarte norocoși pe plan financiar în anul 2019. Se pare că la locul de muncă vor avea parte de schimbări majore care le vor aduce multe responsabilități, dar și mai mulți bani în buzunare.

Capricorn– Capricornii vor avea succes cu niște lupte pe care le poartă de multă vreme cu el. Se pare că meditația ți-a făcut mult bine, așa că te-ai hotărât în sfârșit să-ți cureți energiile negative și să îți schimbi total viața.

Leu– Nativii zodiei leu vor fi foarte aventuroși, lucru ce le va aduce numai experiențe minunate. Colaborările pe care le veți avea vor fi numai de succes. În final vă ascultați chemările, ceea ce este deja o bătălie câștigată doar de voi.

Berbec– Te simți mai bine decât niciodată! Anul 2019 este unul foarte bun pentru tine. Ai decis si ai un stil de viață sănătos și să-ți faci singur norocul. Pirma zi din anul nou îți va aduce o surpriză, pregătește-te pentru orice!

Fecioară– 2019 te surprinde extrem de creativă, așa că pune-te pe primul loc și pregătește-te pentru lucrurile ce vor veni. Eștin din ce în ce mai aproape de visul tău, nu cumva să asculți de cei din jur și să te oprești.

Zodiac 2019

Gemeni-Un an de evoluție pentru gemeni, dar cu greu… Veți găsi adevăratele interpretări ale faptelor mai târziu.

Rac– Nativii rac ai zodiacului vor fi în 2019 vedetele, dar vor trece prin mai multe schimbări pentru a putea dobândi acest titlu.

Balanță– Balanțele au noroc în dragoste, dar, din păcate, afacerile voastre scârțâie. Ar trebui să aveți mai multă grijă și să balansați totul.

Scorpioni– Din fericire, scorpionii au în final un an bun. Se pare că îi așteaptă liniște , după atâta muncă, este bine meritată.

Săgetător– Veți avea parte de câteva eșecuri în anul 2019. Astrele te încurajează să îți găsești metode de relaxare și liniște sufletească pentru a putea trece peste.

Capricorn– Eșecuri pe plan financiar. Aveți în gând să faceți multe cumpărături și să vă bucurați de perioada sărbătorilor prin asta, dar uitați că nu vă permiteți. O să faceți investiții inutile care vă vor lăsa buzunarele goale multă vreme.

Vărsător– Anul 2019 va fi unui bun, de renaștere totală și experiențe frumoase. În vara anului 2019 veți avea noi perspective.

Pești– 2019 vine pentru pești cu ai mult optimism, mai multă ambiție și curaj. Astrele spun că sunteți pe drumul cel bun doar dacă vă ascultați inima.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×