Horoscop 2019 pentru femei. Care este cea mai puternică zodie din noul an

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/12/2018, 11:36
Horoscop 2019 pentru femei. Care este cea mai puternică zodie din noul an
Iată ce spun astrele pentru horosopul de 2019 pentru femei!

Astrele își spun previziunile pentru cee 12 zodii ale horoscopului, însă doar pentru femei. Află care este cea mai puternică zodie din anul ce urmează! Nativii sunt influențați de trecerea dintre ani. Se pare că acestea sunt foarte sensibile și vulnerabile. Toate trec de la o extremă la alta și sunt uimite de câte de mult se pot schimba lucrurile acum. Răbdarea trebuie să dăinuiască peste sufletul lor, pentru că doar cu răbdare pot naște lucruri pentru alții.

Femeia din cuplu aduce buna dispoziție și starea de bine peste viață, penste toate planurile. „Răbdarea și timpul îți aduc mai multe decât puterea și pasiunea. Cine poate răbda merge înainte. Răbdarea este amară, dar roadele sale sunt dulci. Dacă ai destulă răbdare, poți muta munții din loc, dar dacă ai destulă inteligență zbori peste ei. Există o limită peste care răbdarea încetează să mai fie o virtute.” 

Horoscop 2019 pentru femei: Berbec

Aveți nevoie de garanție și siguranță pe toate planurile. De asemenea, aveți un talent pe care l-ați lăsat mulți ani la o parte, iar acum simțiți că este timpul să îl cultivați. Veți începe câteva cursuri care să va ajute să evoluați în acest plan și să creșteți frumos pe plan artistic. În sfârșit v-ați dat seama care este adevăratul scop al vieții voastre. Departe sunt gândurile despre familie și căsătorie.

Horoscop 2019 pentru femei: Taur

Veți avea câteva temeri încă de la începutul anului. Acest lucru vă va da foarte mult de gândit. Pe plan profesional se arată câteva proiecte și ceva mai multe colaborări de top. Poate vă simțiți nesigur tocmai pentru că ați lucrat foarte mult și ați visat mult timp la ceea ce aveți acum și nu v-ați fi gândit să se îndeplinească acum. O să găsiți modalitatea de a vă putea bucura de tot ceea ce vi se întâmplă.

Horoscop 2019 pentru femei: Gemeni

Pentru femeile născute sub semnul gemenilor astrele arată doar evoluție. Veți începe să vă culegeți roadele muncii pe planul profesional, emoțional și mai ales în relația stric cu dumneavoastră. Veți avea parte de niște semnale că ceva rău se va întâmpla, iar voi veți ignora acest lucru, fapt ce vă va aduce o perioadă în care veți decădea destul de mult, dar vă veți reveni.

Horoscop 2019 pentru femei: Rac

Astrele văd că voi veți fi vedetele anului. Veți avea noroc să întâlniți anumite persoane care  sunt foarte influente și care vă vor deveni prieteni. Acestea vă vor ajuta necondiționat. De asemenea, se arată și o afacere a dumneavoastră care se va extinde. Pa plan profesional veți avea multe de rezolvat, urmează o perioadă plină din punctul ăsta de vedere.

Horoscop 2019 pentru femei: Leu

Încă de la finele anului 2018 veți lua în seamă lucrurile care vă trag în jos, viciile de care sunteți poate prea legat, oamenii care nu vă sunt alături și nu vă iubesc așa cum pare sau așa cum vă place să credeți dumneavoastră.  Anul 2019 este strict despre viziune, claritate și realitate. Fiți fericit că adevărurile se arată acum, la început de an.

Horoscop 2019 pentru femei: Fecioară

Cei care vă sunt aproape și cei care vă iubesc din tot sufletul au parte de suferințe și durere multă. Este indicat să le fiți aproape orice ar fi, e momentul să vă lăsați deoparte și să le fiți la dispoziție. Anul acesta aveți dorința de a materializa orice lucru pe care îl aveți.  De asemenea, se arată niște examene și ceva concursuri la care veți participa.

Horoscop 2019 pentru femei: Balanță

Aveți planuri de îndeplinit. Veți găsi noi metode de a vă expune sentimentele și de a vă arăta exact așa cum sunteți, pentru că sunteți în sfârșit mulțumit cu ceea ce deșineți și cum v-ați schimbat. Astrele spun că veți alege să fiți din nou singur, după o perioadă în care ați avut o relație destul de nefericită. În sfârșit veți face pasul cel mare, de a spune adio.

Horoscop 2019 pentru femei: Scorpion

Anul acesta pentru femeia scorpion se arată unul extrem de bună, dincolo de ceea ce v-ați fi ptutu gândi vreodată. De asemenea, astrele prevăd că veți concluziona în sfârșit o legatură mai apartea cu cineva, iar aceasta se va transforma într-o relație frumoasă. Râvniți de mult timp la acest lucru, anul acesta este cel mai potrivit moment.

Horoscop 2019 pentru femei: Săgetător

Astrele spun pentru femeile nativului săgetător că trebuie să renască. Trebuie să renunțați la lucruri pe care le tot târâți dupăvoi de mai bine de 12 ani, acum e momentul să faceți schimbări majore și să fiți curajoși în libertatea pe care ați avut-o tot timpul, dar n-ați știut să spuneți. Ideal ar fi să nu aveți colaborări.

Horoscop 2019 pentru femei: Capricorn

Anul acesta astrele arată că trebui să fiți atent la instinctul vostru și să începeți să le ascultați în sfâtșit, pentru că acesta nu vă înșeală. Aveți șansa anul ăsta să vă valorificați un talent uitat. Cineva vă va asigura că sunteți ce trebuie și că dacă lucrați intens veți reuși să ajungeți unde doreați acum multă vreme. Anul acesta este despre tine!

Horoscop 2019 pentru femei: Vărsător

Anul ăsta este despre o vizualizare mai bună și o proiecție mai reală a ceea ce va urma să aveți. O să vă simțiți binecuvântați, universul este cu voi! Tot norocul este de partea voastră. E momentul mai mult decât potrivit să acționați!

Horoscop 2019 pentru femei: Pești

Sunteți mai optimiști decât niciodată, mai puternici și mai încrezători în propriile forțe. Acest lucru trebuia să se întâmple de multă vreme. Dacă nu sunteți voi cei care credeți în prorpiile dorințe și puteri, cine să o facă? Trebuie să învățați să vă cunoașteți și trebuie să învățați să vă bucurați de voi, așa cum vă aveți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×