5 idei de concediu în Turcia: bilete de avion, prețuri și cazare all-inclusive

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
09/02/2019, 16:44
5 idei de concediu în Turcia: bilete de avion, prețuri și cazare all-inclusive GALERIE FOTO
5 idei de concediu în Turcia: bilete de avion, prețuri și cazare all-inclusive

Cele mai atractive oferte pentru o vacanță de vis pentru această vară sunt la îndemâna oricui. Iată, 5 idei de concediu în Turcia. În materialul următor aflați tot ce trebuie să știți de la prețurile biletelor de avion și până la distracțiile specifice zonelor alese. Cele mai atractive destinații din Turcia sunt totuși cele care au litoral.

Cu un buget care n-ar ajunge de 7 nopți la Mamaia, poți avea vacanța perfectă în Turcia. Fie că alegi destinații cu litoral sau orașe încărcate de istorie și cultură, prețurile sunt la îndemână. Avionul nu costă o avere, iar condițiile sunt unele de lux, sau mai mult decât decente. Iar dacă mai punem la socoteală că de la turci am împrumutat ideea de all-inclusive, confortul este garantat.

5 idei de concediu în Turcia: bilete de avion, prețuri și cazare all-inclusive

Iată 5 idei de concediu în Turcia! Unde călătorim în această vară? Cele mai atractive stațiuni de la turci rămân cele cu litoral, dar sunt destui care aleg și orașele mari. Iată care sunt cele variantele pentru un concediu reușit în Turcia. Și totul la prețuri mici.

5 idei de concediu în Turcia: bilete de avion, prețuri și cazare all-inclusive

Iată, 5 idei de concediu în Turcia: bilete de avion, prețuri și cazare all-inclusive

Turcia este una dintre destinațiile care sunt la îndemâna românilor. Cu prețuri foarte bune în raport cu calitatea serviciilor oferite, destinațiile din Turcia atrag prin litoralul exotic, dar și prin orașele lor încărcate de istorie. Dacă mai punem la socoteală cazarea impecabilă, dar și regimul all-inclusive, avem imaginea unui concediu de vis.

Antalya

Un sejur de 7 nopți în cea mai solicitată stațiune turcească este în jur de 1000 de euro în medie la un hotel de 3 stele pentru două persoane. Prețul este valabil în perioada de vârf a sezonului de vară, iar acesta include tot de la biletele de avion până la un regim de cazare all-inclusive.

Marmaris

Marmaris este una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul Turciei. Este locația perfectă de vacanță, cu munți, dar și plaje, iar apa turcoaz spefică acestei stațiuni crează un peisaj de vis. Prețurile sunt chiar ceva mai mici. În jur de 800 de euro un sejur de 7 nopți, în care sunt incluse biletele de avion și cazarea all-inclusive.

5 idei de concediu în Turcia: bilete de avion, prețuri și cazare all-inclusive

Bodrum

Bodrum este în regiunea sudică a Mării Egee a Turciei. cunoscută pentru ruinele sale, aceasta are și plaje și stațiuni uimitoare, vizitate de oameni din întreaga lume. Dacă ajungeți la Bodrum în această vară, nu trebuie să ratați Castelul Sf. Petru. Un sejur de 7 nopți cu tot cu bilete de avion și cazare all-inclusive la un hotel de 3 stele costă în jur de 970 pentru două persoane.

Istanbul

Fosta capitală a Imperiului Otoman, Istanbul este astăzi cel mai mare oraș din Turcia. Arhitectura impresionantă, mâncarea, viața de noapte și artmosfera exotică fac din orașul care se întinde pe două continente o atracție importantă de vacanță. Hagia Sophia, Moscheea Albastra si Palatul Topkapi sunt câteva dintre atracțiile princiale pentru turiști. Un sejur de 7 nopți pentru două persoane costă în jur de 950 de euro cu biletele de avion și cazare all-inclusive la un hotel de 3 stele.

Izmir

Izmir este o altă destinație superbă de vacanță când vine vorba de un concediu în Turcia. Prețul este unul și mai iefitn. Un sejur de 7 nopți pentru două persoane în plin sezon este de 750 de euro la un hotel de 3 stele. Și asta în regim de cazare all – inclusive, dar și cu prețul biletelor de avion.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×