30 de idei de rochii și articole pe care și tu le-ai purta, dacă nu ai ști acest mic detaliu! Galerie foto

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/03/2019, 15:05
30 de idei de rochii și articole pe care și tu le-ai purta, dacă nu ai ști acest mic detaliu! Galerie foto GALERIE FOTO
30 de idei de rochii și articole pe care și tu le-ai purta, dacă nu ai ști acest mic detaliu!

În toate timpurile fustele sau rochiile au fost considerate principalul atribut al feminității. Specialiștii în domeniul energeticii personale cred că atunci când o femeie poartă o rochie, începe să adune energia feminității, de aceea poartă și un sens sacru pentru fiecare femeie.

30 de idei de rochii nonconformiste și articole pe care și tu le-ai purta

Încă din Antichitate femeile se îmbrăcau exclusiv în fuste și rochii, iar acestea au și un scop, căci nimic nu a fost lăsat întâmplător pe Pământ. Construcția oricărei fuste este similară cu un con, care se lărgește în jos, ceea ce ajută ca femeia să preia mai multă energie și putere din sol, pentru a deveni fertilă. Când aceasta se îmbracă în pantaloni, întrerupe legătura cu pământul, mișcarea energiei se oprește, iar vasul sfânt al acesteia sub formă de uter devine gol.

Sexul feminim a optat pentru pantaloni chiar și la ocaziile speciale, însă, din fericire, moda ultimilor ani le oferă șansa de a reveni la îmbrăcămintea pur feminină. Așadar, căutând rochia perfectă, una în care să simți că radiezi de fericire, căci trebuie să te bucuri în fiecare zi ca și cum ar fi ultima, iată câteva exemple cel puțin interesante, pentru femeile care doresc să șocheze și să se simtă în mijlocul atenției.

30 de idei de rochii și articole pe care și tu le-ai purta, dacă nu ai ști acest mic detaliu! Galerie foto
Rochiile sunt confecționate din materiale banale

Rochiile sunt confecționate din materiale des întâlnite în casa omului

Chiar dacă acestea stârnesc amuzamentul unora la prima vedere, rochiile au fost concepute ce oameni pasionați, unii poate chiar și cu studii în domenii, care au ales să vină cu ceva nou. Este vorba despre rochii din materiale des întâlnite, însă nu în acest context.

Probabil croitorii au dorit să demonstreze că se pot face rochii deloc costisitoare din materiale banale precum hârtia igienică sau din câteva ziare puse cap la cap. Cert este că au uimit prin atenția lor la detalii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×