30.000 de euro pentru câştigătorul Chefi la cuţite, Alexandru Comerzan! Pro TV a oferit mai mulţi bani Alinei Gologan, de la Masterchef

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 09:08
30.000 de euro pentru câştigătorul Chefi la cuţite, Alexandru Comerzan! Pro TV a oferit mai mulţi bani Alinei Gologan, de la Masterchef GALERIE FOTO
Alexandru Comerzan și Alina Gologan sunt câștigătorii Chifi la Cuțite și Mastechef. sursa foto - colaj facebook

30.000 de euro pentru câştigătorul Chefi la cuţite, Alexandru Comerzan! Aceştia sunt banii pe care i-a încasat cel care s-a impus în show-ul Antenei 1. Învingătorul a avut parte de o finală grea în care a luptat împotriva unor concurenți dificili.

30.000 de euro pentru câştigătorul Chefi la cuţite, Alexandru Comerzan!

Alex Popa, Bobby, Mino, Sasu și Daniel Andrieș au intrat și ei în focurile competiției și au luptat în ultimul act. Puțină lume știe însă că, de fapt, Alexandru Comerzan nu va rămâne cu întreaga sumă câștigată.

Venitul de 30.000 de euro, obținut de marele învingător în urma participării sale la “Chefi la cuțite”, este unul impozabil conform legilor din România. “În general sunt un chef liniștit, mai ales dacă decurg lucrurile așa cum îmi place mie.

Pro TV a oferit mai mulţi bani Alinei Gologan, de la Masterchef

Dacă aș rezuma la doar trei cuvinte… organizat, hotărât și inventiv, îmi place mult să experiementez”, a declarat Alexandru Cormezan în cadrul show-ului culinar produs de cei de la Antena 1.

Chef Scărlătescu a câștigat sezonul acesta alături de Alexandru Comerzan, Florin Dumitrescu neavând niciun concurent în finală în timp ce Sorin Bontea s-a bazat pe Bobby și Alex, care nu au reușit să-l învingă pe Alex.

Lucrurile se schimbă dramatic dacă ne raportăm la show-ul celor de la Pro TV. Alina Gologan, supranumită și Scarlett Johansson de România a dat lovitura la MasterChef și a plecat acasă cu o sumă mult mai importantă.

50 de mii de euro a încasat câștigătoarea show-ului de la Pro TV, bani din care plătește și ea impozit. Oricum, suma finală este una cu mult mai mare pentru Alina Gologan care știe exact și ce va face cu banii.

”Toată lumea mă întreabă chestia asta. Cred că mi-ar plăcea să deschid o afacere proprie. Nu știu încă exact. Nu m-am hotărât încă. Am primit și niște oferte, cochetez cu chestia asta.

Cu siguranță, o să investesc  banii în ceva… Nu m-am gândit să-i sparg pe genți, pe vacanțe… Eu trăiesc destul de bine, banii aceștia sunt un bonus pentru mine și vreau să fac ceva din ei, nu vreau să-i irosesc”, a spus Gologan

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×