20 de idei de costume de Halloween. Unele din ele sunt chiar sexy. FOTO

Ana Chivu   
în Poze haioase
24/10/2018, 09:00
20 de idei de costume de Halloween. Unele din ele sunt chiar sexy. FOTO GALERIE FOTO
Iată 20 de idei de costume pentru Halloween

Sărbătoarea străină care a fost însușită și de români se apropie, așa că este timpul să vă pregătiți costumațiile cât mai înfricoșătoare sau cât mai sexy. Halloween-ul este abia așteptat pentru cei care vor să-și exprime într-un mod exagerat creativitatea, dar și pentru patronurile de baruri, care abia așteaptă petrecerile cu tematică.

Românii sunt iubitori de petreceri și de motive de distracție, indiferent de însemnătatea și proveniența acestora. Iată 20 de idei superbe de costume de Halloween, unele mai clasice, altele mai sexy.

20 de idei de costume pentru petrecerea de Halloween

Daca sărbătorești Halloween anul acesta, sigur vrei să cunoști modalități și idei pentru costumul cu care vei defila în fața prietenilor la petreceri. Unele nu necesită multă pregătire sau multe piese vestimentare. Plus că nu vrei să stai prea mult să cauți costumul perfect, pentru că sfârșitul serii te prinde la fel ca în fiecare an, distrându-te nemaipomenit cu prietenii. Costumația contează în primele ore ale distracției, restul e tăcere.

1 MIM

Mim
Mim

Costumul acesta nu se va demoda niciodată. Este o idee bună și foarte simplă. Desigur că poți găsi și o versiune sexy, dacă te simți mai bine în stilul acesta. E de ajuns ceva cu dungi alb-negru, fața pictată cu alb, și o beretă neagră.

2 DANSATOARE DE CABARET

Dansatoare de Cabaret
Dansatoare de Cabaret

Un costum mai potrivit doamnelor și domnișoarelor, ceva foarte sexy cu care pot atrage privirile tuturor. Un corset roșu, o fustiță scurtă și pălărie cu voaletă alături de veșnicul ruj roșu care avantajează pe toată lumea este tot ce ai nevoie. Pantofii cu toc înalt sunt indiscutabili, așa că pregătește-te să strălucești.

3 ÎNGER/DEMON

Înger și demon
Înger și demon

Vestimentața diferă de la înger la drac, fie alegi ceva alb și cu niște aripi, fie o vestimentație roșie cu pelerină lungă. Bineînțeles că și pe acestea le poți duce în zona sexy. Dacă totul este scurt, iar atitudinea este ceea ce trebuie, e perfect.

4 MARILYN MONROE

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe

Clasicul personaj, una din cele mai sexy femei declarate la acea vreme. O perucă blondă și o rochie albă cu un material ușor și strânsă în talie. Restul farmecului este adus de machiaj și de starea pe care o ai.

5 VRĂJITOARE

Vrăjitoare
Vrăjitoare

Poți să te simți seducătoare și într-un costum de vrăjitoare. Culorile închise curpind toată vestimentația. Alătură ceva dantelă la ce porți pe dedesubtul pelerinei și va fi excelent. Desigur că pălăria coif nu are cum să lipsească!

6 BALERINĂ

Balerină
Balerină

Costumul acesta se potrivește oricărei femei. Halloween-ul nu e Halloween fără să vezi în mijlocul petrecerii pe cineva costumat în balerină. Poți alege alb sau negru. Mai ai nevoie de poante, niște dresuri de un alb imacular și o diademă.

7 ZEIȚĂ

Zeiță
Zeiță

La fel ca și costumația de înger, o rochie vaporoasă albă este principalul element. Mai ai nevoie de sandale tip gladiator și brățăti întinse pe lungul brațelor.

8 NINJA

Ninja
Ninja

Cel mai simplu costum pentru Halloween este de ninja. Poți să te strecori foarte bine din mijlocul distracției când decizi să schimbi locația. Negrul este decisiv!

9 AUDREY HEPBURN

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn

Frumusețe, rafinament și eleganță. O rochie lungă care să descopere fin formele corpului și o diademă este tot ce ai nevoie.

10 FAMILIA ADDAMS

Morticia din familia Addams
Morticia din familia Addams

Poți să-ți convingi prietenii să întruchipați întocmai familia Addams. Ori îți poți alege singur un personaj. Hainele de culoare închisă curpind fiecare membru al familie.

11 CUPIDON

Cupidon
Cupidon

Neinspirat, dar foarte sigur, costumul de Cupidon îți poate salva seara. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a te costuma, aruncă pe tine ceva alb, pune-ți o coroniță de orice fel, ia un arc și începe să-ți arunci săgețile spre cine te atrage, poate simpatia îți va aduce noroc în seara de Halloween.

12 BATMAN ȘI CATWOMAN

Catwoman
Catwoman

Cel mai sigur este să cumperi acest gen de costume direct din magazin. Dacă ai și un partener cu care să porți costumul de cuplu, cu atât mai bine.

13 GHICITOARE

Ghicitoare
Ghicitoare

O pereche de șalvari sau o rochie lungă cu inserții florare te vor face să intri în personaj. Poți apela la un glob sau o pereche de cărți, iar alături de un turban și un păr împletit vei întruchipa întocmai o ghicitoare.

14 PERSONAJ DISNEY

Personaj Disney
Personaj Disney

Pentru un personaj Disney, indiferent care este acesta, ai venoie de un machiaj mai strident sau de o mască și haine adecvate.

15 MAGICIAN

Magician
Magician

Un costum negru și un joben sunt cele două lucruri necesare pentru acest personaj pentru Halloween.

15 LIPSA DE INSPIRAȚIE

Pijamale
Pijamale

Poți să apari în mijlocul petrecerii exact așa cum eși, ba chiar și în pijamale. Dacă îți faci intrarea pe la orele târzii ale nopții nimănui nu-i va păsa.

16 ZOMBIE

Zombie
Zombie

Veșnicul costum de zombie pentru Halloween nu poate să lipsească nici anul acesta. Ai nevoie de haine cât mai rupte sau tăiate, părul cât mai deranjat, dar și de un machiaj cu noanțe de mov, gri și roșu.

17 PIRAT

Pirat
Pirat

Pentru această costumație ai nevoie de o pălărie, un papagal, niște cizme înalte și o cămașă împreună cu o vestă de piele închisă.

18 SIRENĂ

Sirenă
Sirenă

De Halloween nu poate să lipsească din toată marea de costume chiar acela de sirenă. Îți trebuie o coadă de sirenă, 2 scoici mari drept sutien și un macjiat cu temă marină.

19 SCUFIȚA ROȘIE

Scufița roșie
Scufița roșie

Pentru vestimentația de scufița roșie ai nevoie de o rochiță și o pelerină roșie și de un coș cu diverse lucruri.

20 CÂNTĂREȚ/CÂNTĂREAȚĂ

Cântăreț/cântăreață
Cântăreț/cântăreață

Dacă ai un solit preferat din toată lumea, îi poți urmări costumația dintr-un videoclip sau de la un eveniment și o poți recrea cu obiecte vestimentare cât mai aproape de ale lui/ei pe care le ai deja în garderobă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×