Cele mai la modă costume pentru Halloween 2017, inspirate din Game of Thrones GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Hotnews
16/10/2017, 18:30
Cele mai la modă costume pentru Halloween 2017, inspirate din Game of Thrones GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Halloween-ul bate la uşă şi nu este bine să te prindă nepregătit. Din ce în ce mai multe companii chiar şi din România au început să oganizeze petreceri pe data de 31 octombrie, de Halloween. Aşasar, te ajutăm să îţi impresionezi serios şefii. Cele mai la modă costume de anul acesta vor fi cele inspirate din serialul Game of Thrones. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Este imposibil să te fi uitat la Game of Thrones şi să nu ai măcar un personaj favorit. Fie că e încă în viaţă sau a dispărut din serial în urmă cu câteva sezoane, îl poţi readuce la viaţă, de Halloween. Pe net există costume pe care le poţi cumpăra sau închiria, aşa că tot ce-ţi mai rămâne de făcut este să te hotărăşti în cine vrei să te transformi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Halloween 2017 sau sărbătoarea tuturor sfinţilor

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranţilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deşi în unele ţări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie.

Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows’ Even, numele sărbătorii creştine a tuturor sfinţilor, sărbătoare cu care Halloweenul a devenit asociat în ţările unde predomină creştinismul occidental — catolic şi protestant, deoarece în aceste culte creştine ziua tuturor sfinţilor este sărbătorită pe 1 noiembrie.

Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje şi colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o ameninţare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte ţări Halloween este serbat prin parade şi carnavaluri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×