1 februarie 2020, ultima dată la care IPhone 4 se mai poate bucura de WhatsApp

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
04/10/2019, 09:35
1 februarie 2020, ultima dată la care IPhone 4 se mai poate bucura de WhatsApp GALERIE FOTO
WhatsApp nu mai poate fi folosit pe câteva telefoane. Sursa foto - facebook

1 februarie 2020 este ultima dată la care IPhone 4 se mai poate bucura de WhatsApp. Aplicația, una dintre cele mai populare pentru smartphone la nivel global, nu va mai funcţiona pe anumite telefoane după această dată. Se întâmplă lucrul acesta pentru că WhatsApp restricţionează anual lista device-urilor pe care poţi rula aplicaţia de mesagerie, iar următoarea filtrare se va produce în februarie anul viitor.

1 februarie 2020, ultima dată la care IPhone 4 se mai poate bucura de WhatsApp

Potrivit Mashable India, este vorba despre acele device-uri care au sisteme de operare iOS 8, precum iPhone 4. De asemenea, pentru Android, Whatsapp nu va fi disponibil pentru versiunile sub 2.3.7. WhatsApp va continua să funcţioneze fără probleme și cu actualizările la zi pentru următoarele sisteme de operare: Android OS 4.0.3, iOS 9, KaiOS 2.5.1 şi/sau mai mari. De altfel, aplicația trece prin schimbări ample.

Astfel, reprezentanții serviciului de mesagerie achiziționat de rețeaua de socializare Facebook Inc, sunt în negocieri avansate cu mai multe firme care se ocupă de plăți digitale din Indonezia pentru lansarea unui serviciu de plăți cu telefonul mobil. Dacă se întâmplă lucrul acesta, Indonezia devine doar a doua țară din lume unde WhatsApp ar putea lansa astfel de servicii. Trebuie specificat faptul că serviciul de mesagerie numără în prezent peste 100 milioane de utilizatori în această ţară.

1 februarie 2020, ultima dată la care IPhone 4 se mai poate bucura de WhatsApp. WhatsApp
WhatsApp este folosit de peste 1 miliard de oameni. Sursa foto – facebook

WhatsApp, aplicația perfectă pentru 1 miliard de oameni

Mai mult de 1 miliard de oameni din peste 180 de țări folosesc WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde s-ar afla. WhatsApp este gratuit și oferă servicii de mesagerie și apelare simple, securizate și de încredere, disponibile pe telefoane din întreaga lume. WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton, după ce au petrecut cumulat 20 de ani la Yahoo.

WhatsApp a fost cumpărat de compania Facebook în 2014, pentru suma de 19 miliarde de dolari, dar continuă să funcționeze ca o aplicație separată, cu scopul precis de a crea un serviciu de mesagerie ce funcționează rapid și sigur oriunde în lume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×