Zodiile din horoscop care nu au o vară fericită! Se vor despărţi de partener

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/07/2019, 16:03
Zodiile din horoscop care nu au o vară fericită! Se vor despărţi de partener
4 zodii se vor despărți de partener până la finalul verii. Sursa foto: goodnewsnetwork.org

4 zodii din horoscop nu vor termina vara aceasta tocmai cu zâmbetul pe buze. Pentru ele vor veni câteva momente destul de complicate mai ales din punct de vedere sentimental. Urmează o etapă destul de dificilă în care vor fi nevoite să se redreseze urgent pentru a nu cădea în capcana depresiei. Iată care sunt cei patru nativi!

Gemeni

Pentru Nativii Gemeni lucrurile se schimbă radical în perioada următoare. Luna august vine cu tot felul de probe, de sentințe dure pentru sufletul lor. Persoanele cu care s-au obișnuit le vor scoate în evidență anumite lucruri care le pot tulbura sufletului, iar o parte dintre aceste reproșuri se pot răsfrânge asupra relației de iubire pe care o au în prezent. Nu va fi o vară ușoară.

Rac

Racii devin mai sensibili ca niciodată, fapt pentru care orice discuție în contradictoriu sau glume făcute de partener pot sfârși urât. Nu vor lipsi nici victimizările specifice acestui semn zodiacal, însă nu este sigur dacă persoana iubită va accepta la nesfârșit tentativele nativilor de apă în a-i manipula. Racii trebuie să lase dramatismul la o parte și să înfrunte situația complicată cu mai mult raționament.

Pe nativii Vărsător, despărțirea ar putea chiar să îi ajute. Sursa foto: medicalnewstoday.com

Scorpion

Scorpionii își dau seama că vor altceva de la viață și că, implicit, din punct de vedere amoros au alt tipar de urmat. Despărțirea poate fi mai dureroasă pentru partenerul de viață decât pentru ei. Scorpionii își revin relativ repede după o despărțire, deci pentru ei separarea nu va presupune un efort mare de a reveni la normalitate.

Vărsător

Vărsătorii, din prea multă visare, din prea multă lejeritate, din prea multă nepăsare riscă să rămână singuri. Cu cât amână niște decizii importante începând chiar cu a-și căuta un loc de muncă și a  nu profita de partener, spre exemplu, cu atât drumul spre despărțire este asigurat. Vărsătorii trebuie să învețe să devină mai responsabili și poate că e nevoie de o despărțire pentru a-și da seama de asta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×