Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 11-17 februarie! Cum vă afectează trecerea la Anul Mistrețului de Pământ

Ciprian Postolache   
în Horoscop
08/02/2019, 22:03
Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 11-17 februarie! Cum vă afectează trecerea la Anul Mistrețului de Pământ GALERIE FOTO
Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 11-17 februarie! Cum vă afectează trecerea la Anul Mistrețului de Pământ

Iată, cum arată Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 11-17 februarie. Trecerea în anul Mistrețului de Pământ are influențe nefastă asupra altor semne. Și totuși unii sunt fericți, asta pentru că în mare parte aproape toate semnele debordează de împliniri și se simte o mare energie pozitivă.

Dacă vrei să vezi cum te  afectează trecerea la Anul Mistrețului de Pământ, poți vedea mai jos cum arată pentru tine săptămâna viitoare. În perioada 11-17 februarie semnele sunt favorabile pentru multe dintre zodii. Anul Mistretului va ține până pe 25 ianuarie 2020 când se intră în cel al Șobolanului de Metal.

Iată, cum arată Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 11-17 februarie 2019! Este a doua săptămână din Anul Mistrețului de Pământ

Un climat excelent, numai bun pentru afaceri, așa se caracterizează Anul Mistrețului de Pământ. Tot ce ține de industrie și va merge excelent. Oamenii sunt și ei mai liberi și mult mai destinși. Anul Mistrețului aduce bogăție, chiar dacă pe finalul său apar anumite sentimente de îndoială.

Semnele Zodiacului Chinezesc

“Trăiește-ți viața din plin!”, este motto-ul după care se ghidează această perioadă. Este un an fast pentru cei care sunt boemi și au de gând să înceapă un proiect sau pur și simplu să călătoarească. Anul Mistrețului de Pământ aduce fericire, dar și realizare materială pentru cei care au încredere în ei. Un mare rol îl are norocul, iar Mistrețul de Pământ nu duce lipsă de așa ceva.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Șobolan

Este o săptămână în care te poți destăinui apropiaților. Nu are rost să te ferești. Fă ce îți spune inima și ai încredere în cei de lângă tine, chiar dacă ai multe pe suflet. Nu ezita să împarți povara cu cei care țin la tine. Este evident că ai nevoie să nu treci singur pentru aceste greutăți. Nu ești de fier și nici nu trebuie să își fie rușine că ai un moment de slăbiciune. Când totul se va clarifica o să ai o mare satisfacție.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Bivol

Este săptămâna dedicată muncii. Vei atinge performanțe excelente la birou și chiar și în proiectele paralele. Munca este cuvântul de ordine în începutul săptămânii pentru tine. În partea a doua ai și o doză de romantism, dar ai grijă și la familie. Trebuie să înțelegi că este important să ai rezerve și pentru cei dragi.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Tigru

O să ai parte de vești nu tocmai bune, dar treci ușor peste ele. Te detașezi cu lejeritate și semnele arată că Tigrul poate să cântărească limpede situațiile, deși acestea par complicate. Îi uimești pe cei de lângă tine cu tăria de care dai dovadă. Este momentul care îți aduce aura de caracter puternic în ochii celorlalți. Atragii energii pozitive și închei weekendul perfect.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Iepure

Este săptămâna schimbărilor pentru tine. Vei avea parte de întâlniri, iar în primele zile ale săptămânii o vei dedica vieții amoroase. Nu trebuie să faci nimic special. Dacă te comportați normal totul vine de la sine. Ești într-o perioadă bună din punct de vedere al zodiei, așa că profită din plin. N-ai de ce să îți faci griji.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Dragon

Dragonul trebuie să ceară iertare cuiva în această săptămână. Lasă orgoliul deoparte și încearcă să înțelegi situația. La birou mai lasă de la tine, nu este totul în alb și negru. Compromisul pe care l-ai făcut înainte a generat această situație, iar acum totul s-a întors împotriva ta.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Șarpe

Ai parte în această săptămână de nedreptăți, dar este cazul să treci peste ele. Nu te lăsa afectat și încearcă să te concetrezi la ce contează de fapt. Trebuie să vezi lucrurile în ansamblu și să nu insisti pe detalii. Chiar dacă de obicei acestea fac diferența în această săptămână nu este bine să te apleci prea mult asupra lor.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Cal

Dacă este cineva care are săptămâna perfectă, este fix cazul tău! indiferent ce se întâmplă în aceste zile ești zen. Totul merge în favoarea ta și nu ai cum să dai greș. Ai realizări și în dragoste, dar mai ales în proiectele ce țin de muncă, iar ideile tale sunt pur si simplu geniale.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Capră

Ai momente de ezitare, dar pe final de săptămână totul se clarică! Chiar dacă începi șovăielnic vei termina cu bine și o să primești aprecierile celor care te cunosc. Nu te mai stresa pentrtu orice, trebuie să te concentrezi și să-și trăiești viața. Pe finalul acestei perioade ai parte de o călătorie care te scoate din starea de blocaj în care te afli.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Maimuță 

Pentru Maimuță este săptămâna întrebărilor grele. De ce trebuie să te mulțumești cu puțin! În această săptămână este propice să iei hotărâri îndrăznețe și nu uita că totul nu este decât un pas înainte. Ai șansa ca viața ta să capete altă turnură. Nu ezita, pentru că trenul acesta nu trece prea des prin gara ta.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Cocoș

Nu te lăsa învins! Chiar dacă ai greșit e momentul propice să repari ce ai stricat. După ce treci de primele zile ale săptămânii ai șansa să îți acorzi și ție ceva timp de calitate. Nu te stresa pentru ceva ce nu se mai poate repara. E timpul să vezi soarele care a răsărit pe strada ta.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Câine

Continuă să faci ce ai început. Ești pe drumul bun și nu are rost să faci tocmai acum compromisuri. După un mijloc de săptămână cenușiu pe final ai parte de relaxare. Acum ai nevoie de sprijinul familiei și nu lua totul pe cont propriu.

Zodiac chinezesc săptămâna 11 – 17 februarie Mistreț

Mistrețul are noroc în această săptămână. Întrebarea este doar dacă vei reuși să iei toate roadele sau doar o parte. Nu te lăsa influențat de vremea rea, weekendul este favorabil ție și chiar dacă faci schimbări, acestea se vor dovedi inspirate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×