Zodiac chinezesc pentru ziua de vineri, 13 decembrie 2019. Dragonii sunt prinși cu minciuna

Dan Suta   
în Horoscop
12/12/2019, 13:23
Zodiac chinezesc pentru ziua de vineri, 13 decembrie 2019. Dragonii sunt prinși cu minciuna
Zodiac chinezesc 13 decembrie 2019. Sursa foto: btopswallpapers.com

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru ziua de vineri, 13 decembrie 2019, Dragonii vor fi nevoiți să spună adevărul după ce vor fi prinși cu minciuna la locul de muncă. Citește mai jos previziunile complete pentru ziua de mâine.

Zodiac chinezesc 13 decembrie pentru Dragon

Dragonii vor avea parte de o zi plină de revelații, una în care se vor confrunta cu propriile lor greșeli. Vor fi prinși cu minciuna și se vor gândi serios la deciziile pe care trebuie să le ia după ce le va cădea masca.

Șarpe

Șerpii nu au o zi tocmai plăcută. Se gândesc serios să rupă pisica în două, să ia o decizie definitivă cu privire la relația cu anumite persoane din familie ori prieteni.

Iepure

Iepurii vor deveni ceva mai responsabili mâine. Ideile lor vor trece chiar și de cei mai duri critici. Au sarcini destul de grele de mâine înainte, dar ei fac față ușor oricărei provocări.

Maimuță

Maimuțele sunt cam aeriene mâine. Se gândesc numai la vacanță, numai la călătorii, la locurile pe care  vor să le descopere.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc sunt concentrate exclusiv pe muncă. Vor face față unor situații noi, căci li se va solicita efortul.

Bivol

Bivolii dedică ziua de mâine, în integralitate, persoanei iubite. Sunt foarte romantici și foarte atenți.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc aleargă toată ziua să rezolve anumite probleme care țin de finanțele lor.

Tigru

Tigrii nu sunt împăcați cu ideea că nu întotdeauna lucrurile în viață sunt așa cum și le doresc, iar mâine îi încearcă o stare de furie combinată cu tristețe.

Mistreț

Mistreții pun la cale tot felul de evenimente pentru persoanele apropiate și se simt foarte bine în ipostaza de Moș Crăciun.

Cocoș

Cocoșii primesc niște informații de la persoane aflate peste mări și țări. Trebuie să folosească aceste vești în interesul lor.

Zodiac chinezesc 13 decembrie pentru Câine

Câinii din zodiacul chinezesc au o zi destul de monotonă. Nu apar surprize, ba chiar ei vor să se relaxeze și să se deconecteze de toată gălăgia cotidiană.

Șobolan

Șobolanii pun prețul pe discuțiile în contradinctoriu din care au ceva de învățat, nu pe certurile isterice. Mâine vor avea parte de un interlocutor interesant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×