Zodiac chinezesc pentru ziua de luni, 6 ianuarie 2020. Cocoșii sunt în culmea fericirii

Dan Suta   
în Horoscop
05/01/2020, 14:30
Zodiac chinezesc pentru ziua de luni, 6 ianuarie 2020. Cocoșii sunt în culmea fericirii
Zodiac chinezesc pentry 6 ianuarie 2020. Sursa foto: chinesenewyear.net

În zodiacul chinezesc pentru ziua de luni, 6 ianuarie 2020, Cocoșii vor fi în culmea fericirii pentru că unele dintre planurile lor se vor concretiza înainte de termenul scontat.

Zodiac chinezesc 6 ianuarie 2020 pentru Cocoș

Cocoșii vor începe săptămâna cu zâmbetul pe buze. Unele lucruri se vor schimba radical, în bine, pentru acești nativi. Vor primi vești importante în decursul zilei.

Zodiac chinezesc 6 ianuarie pentru Bivol

Bivolii au parte de momente extraordinare la început de săptămână. Vor fi puși în situații favorabile lor, în ipostaze care mai de care mai plăcute la locul de muncă.

Maimuță

Maimuțele sunt destul de recalcitrante. Mereu există ceva ce nu le convine, iar mâine vor fi mai dure cu cei din jur. Este o perioadă trecătoare.

Dragon

Dragonii trebuie să se concentreze mai mult asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viața lor. Au talentul de a-și consuma energia pe nimicuri.

Șarpe

Șerpii reușesc să afle tot felul de lucruri interesante, de noutăți care le vin în ajutor mai ales pentru cei care activează în domeniul artistic.

Zodiac chinezesc 6 ianuarie pentru Cal

Caii din zodiacul chinezesc sunt și ei extrem de pregătiți pentru noua săptămână care începe și își vor face promisiuni noi.

Mistreț

Mistreții duc unele acțiuni la bun sfârșit, cu întârziere încă de anul trecut. Scapă de niște poveri.

Câine

Câinii au parte de o zi romantică, de momente frumoase alături de partenerul de viață. Sunt extrem de veseli, de visători.

Tigru

Tigrii nu sunt în apele lor. Vor apărea situații conflictuale la locul de muncă, iar ei nu sunt genul care să tacă.

Zodiac chinezesc 6 ianuarie pentru Iepure

Iepurii pun familia și sănătatea pe primul loc, iar de acum înainte își vor dedica toată energiei acestor două priorități.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc au parte de o revelație sentimentală mâine, chiar de dimineață. Se vor întâlni cu o persoană cu totul specială.

Zodiac chinezesc 6 ianuarie – Șobolan

Șobolanii sunt destul de afectați de răutățile celor din jur, iar mâine unii oameni reușesc să îi facă să plângă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×