Zodiac chinezesc pentru ziua de joi, 5 decembrie 2019. Dragonii și Iepurii primesc vești bune de la persoanele din familie

Dan Suta   
în Horoscop
04/12/2019, 15:40
Zodiac chinezesc pentru ziua de joi, 5 decembrie 2019. Dragonii și Iepurii primesc vești bune de la persoanele din familie
Zodiac chinezesc 5 decembrie 2019. Sursa foto: tcmworld.org

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru ziua de joi, 5 decembrie 2019, Dragonii și Iepurii vor primi vești bune de la anumite persoane din familie. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru fiecare zodie.

Zodiac chinezesc 5 decembrie pentru Dragon

Dragonii primesc vești foarte bune de la persoanele din familie și devin ceva mai responsabili în acțiunile pentru care sunt abordați. Multe activități în familie mâine.

Iepure

Și Iepurii primesc vești importante de la anumiți membri ai familiei. Li se schimbă soarta în bine și sunt deciși să facă tot mai multe schimbări.

Șarpe

Șerpii au o zi destul de complicată. Dimineața o vor începe în forță, dar vor întâmpina tot felul de obstacole după amiaza la locul de muncă.

Câine

Câinii au parte de o zi extrem de activă. Vor fi puși pe drumuri și vor avea parte de câteva surprize plăcute.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc sunt deciși să facă tot felul de achiziții, să facă modificări prin casă, să mute lucrurile de colo-colo.

Mistreț

Mistreții din zodiacul chinezesc dau de belele încă de dimineață. Problemele birocratice le vor veni de hac.

Bivol

Bivolii vor avea câteva oportunități interesante din punct de vedere profesional. Nu e exclus să își schimbe jobul pentru ceva mai bine plătit.

Maimuță

Maimuțele retrăiesc cu melancolie anumite momente din trecut și se simt destul de ciudat toată ziua.

Oaie

Oile fac pact cu Diavolul pentru a trece puntea. Încep să ia decizii tot mai inspirate, să riște mai mult pentru binele lor.

Șobolan

Șobolanii sunt puși în fața unor situații destul de neplăcute. Au de făcut și ei niște alegeri dificile. Nu e o zi ușoară.

Cocoș

Cocoșii sunt certăreții zilei.  Nimic nu le convine și se implică în tot felul de discuții sterile.

Tigru

Acești nativi au parte de o zi plăcută din toate punctele de vedere. Viața lor ia o turnură interesantă, pozitivă, fericită.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×