Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 3-5 ianuarie. Cocoșul are probleme serioase cu banii

Filon Stan   
în Horoscop
02/01/2020, 17:12
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 3-5 ianuarie. Cocoșul are probleme serioase cu banii
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 3-5 ianuarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 3-5 ianuarie. Multe dintre zodii vor continua petrecerea începută de Revelion și nimeni nu vrea să se gândească la muncă. Cocoșul însă lasă petrecerea și se gândește cum să iasă din impasul financiar.

Așa arată zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 3-5 ianuarie pentru fiecare zodie în parte

Dragon

Dragonul se va bucura de un weekend foarte reușit. Alături de mai mulți prieteni este posibil să organizeze o petrecere de zile mari, sau pu și simplu să iasă în oraș, la o bere. Indiferent ce variantă vor alege, distracția va fi la cote ridicate.

Șarpe

Nativul Șarpe vrea odihnă și o caută peste tot, însă, din păcat, nu va avea parte de ea. O mică defecțiune apărută în gospodărie îi va da mari bătăi de cap, mai ales dacă va încerca să o remedieze el.

Mistreț

Mistreții vor avea parte de un weekend plin de activitate. Șeful este posibil să-l cheme să dea o mână de ajutor la locul de muncă, iar un prieten va avea nevoie de cunoștințele sale tehnice.

Iepure

Iepurele refuză să mai trăiască în trecut, când totul era bine și frumos. Cu riscul de a face din nou greșeli, acesta își asumă prezentul și este posibil ca riscul acceptat să-i aducă momente foarte vesele.

Maimuță

Maimuțele fac eforturi mari să renunțe la anumite obiceiuri dăunătoare, însă este nevoie de multă voință. Rămâne de văzut cât timp îl va ține voința pe nativul Maimuță.

Câine

Nativul Câine vrea o schimbare, iar aceasta poate apărea chiar în acest weekend, când va ieși în oraș cu prietenii. Are șanse reale să se îndrăgostească iremediabil.

Cal

Calul petrece clipe de neuitat alături de familia sa. Poate vor ieși cu toții în oraș, unde legăturile de familie se vor strânge mai ceva ca până acum.

Oaie

Nativul Oaie se pregătește pentru un weekend de neuitat. Va fi foarte cuceritor, iar această atitudine îi va aduce o nouă cucerire, care se poate dovedi a fi chiar ceea ce are nevoie pentru viitor.

Bivol

Bivolul este pus pe scandal și nimin din ce aude, nu-i convine. Vede numai partea goală a paharului, iar această atitudine îl va face persona non grata în acest sfârșit de săptămână.

Tigru

Tigrii sunt puși pe gânduri în acest weekend. Încearcă să găsească o nouă sursîă de venit, însă planurile le sunt date peste cap de un apropiat care parcă vrea să-l dea înapoi.

Cocoș

Nativii Cocoș au probleme serioase cu banii. Acest ucru îi face să caute noi surse de venit și chiar vor găsi formula câștigătoare. Problemele lor sunt pe cale să se rezolve!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×