Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 26-27 octombrie. Iepurele are de luat decizii importante

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/10/2019, 14:37
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 26-27 octombrie. Iepurele are de luat decizii importante
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 26-27 octombrie. Vezi ce ți-au rezervat astrele. Sursa foto: pixabay.com

Zodiacul chinezec pentru weekend-ul 26-27 octombrie aduce vești bune pentru majoritatea nativiilor. Unele zodii vor avea parte de romantism și atenții din partea partenerului de viață, în timp ce altele s-ar putea să-și găsească sufletul pereche. Munca nu poate fi evitată de o zodie care va fi nevoită să plece într-o călătorie de afaceri, dar nu-i displace acest lucru. Citește în rândurile de mai jos ce-ți rezervă zodiacul legat de dragoste, sănătate sau serviciu.

Ce evenimente aduce zodiacul chinezesc în weekend-ul 26-27 octombrie

Șobolan

Ai avut o săptămână tensionată, dar în weekend te vei relaxa. Profită de zilele libere pentru a te vedea cu prietenii. Fă lucrurile care îți fac plăcere. Petrece timp alături de partenerul de viață care ți-a rezervat o surpriză de proporții.

Bivol

Nativii singuri sunt deschiși întâlnirilor amoroase și nu este exclus să se îndrăgostească iremediabil. Cei care și-au găsit jumătatea vor avea parte de un weekend romantic presărat cu tandrețuri, cuvinte de dragoste și mici cadouri.

Tigru

Weekend-ul este pentru relaxare și tu știi acest lucru mai bine decât alți nativi. Ia-ți prietenii și mergi în club și distrează-te. Sunt șanse mari să fii lovit de săgeata lui Cupidon. Nu rata șansa unei iubiri care se anunță savuroasă.

Iepure

Ai de luat niște decizii importante pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă. Consultă-te cu prietenul tău de încredere și ia decizia cea bună. Nu ezita să vorbești deschis cu familia despre lucrurile care te apasă.

Dragon

Îți rezervi zilele libere numai pentru tine. Îți place să-ți decizi timpul mersului la salon sau la shopping. Este momentul să faci loc în garderobă pentru achiziții noi. Deja ai pus ochii pe câteva piese vestimentare pentru sezonul rece.

Șarpe

Ai adunat prea mult stres și negativism și ar fi timpul să te eliberezi. Nu mai lucra până noaptea târziu și odihnește-te mai mult. Vei avea parte de o situație tensionată. Păstrează-ți calmul și apelează la politețe.

Cal

Organizează-ți garderoba, timpul și ideile. În momentul în care vei știi ce vrei de la tine, toate lucrurile se vor așeza în favoarea ta. Nu este cazul să te agiți, păstrează-ți cumpătul și totul se va rezolva de la sine.

Capră/oaie

A venit momentul să te mai gândești și la tine. Nu-i mai pune pe cei din jur pe primul loc, ei nu fac același lucru pentru tine. Pune-ți ordine în gânduri și stabilește-ți prioritățile. Găsește-ți un hobby și rezervă timp numai pentru tine.

Maimuță

Ți-ai făcut deja bagajele pentru că weekend-ul te găsește departe de aglomerația orașului. Ți-ai stabilit cu partenerul de viață să te relaxeazi la munte și să-și încarci bateriile. Plimbă-te prin locuri noi și fă-ți amintiri plăcute.

Cocoș

Finalul de săptămână te găsește tot la locul de muncă. Șeful te-a trimis într-o călătorie de afaceri și profiți de acest lucru. Simți nevoia să pleci departe de casă, iar acum ai ocazia perfectă. Și unde mai pui că nici nu trebuie să te justifici.

Câine

Nu-ți pune bazele și încrederea în persoanele de lângă tine. S-ar putea să ai parte de o surpriză neplăcută. Verifică de două ori înainte de a semna un act. Nu te arunca cu capul înainte doar pentru că un apropiat ți-a spus câteva avantaje legat de o afacere. Informează-te și tu.

Mistreț

Nu mai fă tot ce te taie capul pentru că vei avea de suferit. Mai cere și sfatul prietenilor. Documentează-te înainte de pune semnătura pe un act. Spre finalul weekend-ului vei avea parte de relaxare și odihnă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×