Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 21-22 septembrie. Iepurele are un sfârșit de săptămână nebun

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
18/09/2019, 13:56
Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 21-22 septembrie. Iepurele are un sfârșit de săptămână nebun GALERIE FOTO
Horoscop chinezesc pentru weekend-ul 21-22 septembrie. Sursa foto: avantaje.ro

FANATIK vă aduce horoscopul chinezesc pentru weekend-ul 21-22 septembrie. Astfel, aflăm că multe dintre zodii folosesc acest weekend pentru distracție și relaxare, însă sunt unii nativi care vor fi nevoiți să muncească.

Așa arată horoscopul chinezesc pentru weekend-ul 21-22 septembrie

Șobolan

Șobolanii vor avea un weekend liniștit, așa cum îi place. Acasă, familia te susține în toate demersurile. Nativii Șobolan care sunt singuri au șanse sporite să-și întâlnească jumătatea.

Bivol

Nativul Bivol trebuie să fie mai clar în exprimare, în acest weekend, pentru a nu apărea mici neînțeleeri, care se pot transforma foarte ușor în certuri și chiar scandaluri.

Horoscop chinezesc pentru weekend-ul 21-22 septembrie
Horoscop chinezesc pentru weekend-ul 21-22 septembrie. Sursa foto: antena1.ro

Tigru

Nativul Tigru va fi un fel de profesor în acest weekend pentru o rudă mai tânără. Nu contează cât de tânăr este nativul, el va ajuta o persoană să înțeleagă mai ușor unele probeleme.

Iepure

Iepurele va avea un weekend plin de aventuri. Acesta va pleca într-o excursie, la invitația mai multor prieteni. Se anunță un weekend de pomină, iar cei singuri și-ar putea găsi un partener.

Dragon

Dragonul folosește weekendul liber pentru terminarea unor proiecte începute de ceva vreme acasă. Acestea nu mai suportă amânare, mai ales că partenerul de viață deja strâmbă din nas.

Șarpe

Nativul Șarpe este posibil să muncească și în weekend. Dacă nu la locul de muncă, atunci cu siguranță acasă, deoarece apar probleme neprevăzute.

Cal

Nativul Cal are noroc în acest weekend. Ori la paruri, ori la loto, ori în dragoste, nativul se bucură de succes, însă trebuie să-l gestioneze bine.

Oaie/Capra

Weekendul acesta, nativii Oaie/Capră trebuie să acorde timp sănătății. Nu ar fi rău să faceți niște analize medicale, poate chiar și un tomograf, pentru ca o afecțiune mai veche să nu recidiveze.

Maimuță

Nativii Maimuță trebuie să se tempereze puțin în acest weekend, să încerce să schimbe puțin tonul, să fie mai calmi și să se facă bine înțeleși. Nimănui nu-i place să se țipe la el, așadar fă o schimbare, cât de mică.

Cocoș

Weekendul vine cu noi provocări pentru Cocoș. Sunt apreciați de prieteni, care îi vor scoate în oraș. Nativul are șanse reale să fie sufletul petrecerii.

Câine

Dacă participi la competiții în acest weekend sunt șanse mari să ieși pe primele locuri. Este indicat să-ți îndrepți atenția spre viața amorosasă, mai ales dacă există o persoană specială în viața ta.

Mistreț

Nativul Mistreț trebuie să fie foarte atent la oportunitățile cu care se întâlnește în acest weekend. Sunt oportunități bune de afaceri, însă trebuie să fii capabil să le pui în practică. Dacă nu te descurci, găsește-ți un partenee carese pricepe mai bine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×