Zodiac chinezesc pentru toată luna octombrie. Karma se schimbă radical, dar nu neapărat în rău

Dan Suta   
în Horoscop
29/09/2019, 14:03
Zodiac chinezesc pentru toată luna octombrie. Karma se schimbă radical, dar nu neapărat în rău
Zodiac chinezesc pentru luna octombrie 2019. Sursa foto: iStock

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna octombrie, sunt schimbări importante în privința karmei. Zodiile Cocoș, Dragon și Șobolan vor cunoaște pe pielea lor ce înseamnă să treci de la agonie la extaz. Se deschid o serie de oportunități pentru aceștia. Iată mai jos previziunile pentru fiecare zodie!

Zodiac chinezesc octombrie pentru Șarpe

Șerpii susțin niște examene importante în luna octombrie. Sunt luați prin surprindere de anumite persoane, căci se vor bucura de un sprijin cu totul neașteptat.

Dragon

Dragonii duc tot felul de lupte interioare și redescoperă valorile și principiile care îi fac să fie fericiți și mulțumiți cu ei înșiși. Pentru ei, karma va fi bună în perioada următoare.

zodiac chinezesc octombrie 2019
Câinii au parte de o lună de neuitat. Sursa foto: Reader s Digest

Mistreț

Mistreții au o lună plină de bunăvoie. Vor fi tare petrecăreți. Cel mai probabil vor sărbători o reușită importantă undeva pe la mijlocul lunii, 15 sau 16 octombrie.

Cal

Caii trec prin tot felul de etape interesante din punct de vedere carieristic. Obțin tot felul de oferte pe care nu ar fi bine să le ignore.

Câine

Câinii au parte de o lună extrem de interesantă din punct de vedere amoros. Pentru acești nativi e o lună extrem de frumoasă, una a iubirii. Nu e exclus să facă marele pas, să se logodească ori chiar căsătorească.

Zodiac chinezesc octombrie pentru Tigru

Tigrii se vor împăca treptat cu propriul lor trecut, cu greșelile pe care le-au făcut în ultima vreme. Sunt extrem de concentrați asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

Șobolan

Șobolanii duc tot greul din familie. Toată responsabilitatea cade pe umerii lor. Devin un fel de capi ai familiei.

Iepure

Iepurii pun preț pe alte lucruri în luna octombrie. Renunță la chestiunile materiale și se axează mai mult pe cele spirituale.

Cocoș

Cocoșii au parte de răsturnări favorabile de situație. Pentru aceștia, octombrie va fi o lună extrem de benefică, poate cea mai bună din an.

Bivol

Bivolii iau tot felul de decizii una mai proastă decât alta. Este o lună destul de dificilă pentru ei din punct de vedere profesional.

Maimuță

Maimuțele caută tot felul de răspunsuri cu privire la propria lor evoluție profesională. Sunt extrem de concentrați pe anumite teme, extrem de precise, care nu lasă loc de intruziuni sau interpretări.

Oaie

Nativii Oaie din zodiacul chinezesc vor avea parte în luna octombrie de tot felul de întâlniri divine, de întâlniri astrale care le vor marca existența.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×