Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Șobolanii și Mistreții întră într-o eră a succesului, inclusiv în dragoste

Dan Suta   
în Horoscop
29/12/2019, 12:31
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. Șobolanii și Mistreții întră într-o eră a succesului, inclusiv în dragoste
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, doi nativi vor intra în noul an înconjurați de noroc.

Zodiac chinezesc 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020 Șobolan

Șobolanii intră într-o etapă a succesului. Se vor angrena în tot felul de proiecte și vor face față unor situații noi, unele prin care nu au mai fost niciodată, dar care le vor prinde bine.

Mistreț

Mistreții sunt și ei favorizați de astre, deci pășesc cu dreptul în anul 2020. Câștigă bani frumoși încă din primele zile și nu e vorba de salariu!

Cocoș

Cocoșii intră în noul an cu mult entuziasm. Plini de ambiții, aceștia își vor definitiva complet planurile pe care le au pentru viitor.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc reușesc să se concentreze asupra muncii, după o perioadă în care au stagnat fie din lipsă de chef, fie din lipsă de răbdare.

Câine

Câinii încheie anul cu datorii, ceea ce nu e tocmai bine, și îl vor începe cu multe griji. Prima săptămână din an va fi complicată.

Maimuță

Maimuțele fac eforturi mari să schimbe lucrurile pe care le-au stricat cu mâinile lor în 2019. Pe unele le vor repara până pe 5 ianuarie.

Bivol

Bivolii trebuie să scape de anumiți demoni interiori, căci uneori nu pot aborda echilibrat anumite situații.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc au parte de o săptămână plină de progrese, începând cu latura lor spirituală până la carieră.

Tigru

Tigrii vor fi înconjurați de prieteni și se vor simți de minune în perioada care vine.

Șarpe

Șerpii sunt cu capsa pusă toată săptămâna. Vor fi extrem de conflictuali, iar asta le va produce o serie de probleme la locul de muncă.

Iepure

Iepurii au parte de momente frumoase alături de familie și prieteni. Intră în noul an cu dreptul.

Zodiac chinezesc 30 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020 – Dragon

Dragonii vor fi extrem de cuceritori. Vor scoate artileria grea la înaintare și vor avea succes pe plan amoros, mai ales în noaptea de Revelion.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×