Zodiac chinezesc pentru săptămâna 2-8 septembrie 2019. Șobolanii își îmbunătățesc traiul

Dan Suta   
în Horoscop
01/09/2019, 16:55
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 2-8 septembrie 2019. Șobolanii își îmbunătățesc traiul
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 2-8 septembrie 2019. Sursa foto: Taro Prophet

În cel mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 2-8 septembrie 2019, Șobolanii vor avea parte de surprize plăcute. Își vor îmbunătăți traiul în special de la mijlocul săptămânii încolo. Vești interesante vin și pentru restul semnelor zodiacale, în special pentru Dragoni, Șerpi și Iepuri.

Zodiac chinezesc săptămâna 2-8 septembrie 2019

Săptămâna 2-8 septembrie 2019 va fi una extrem de interesantă, plină de oportunități unice pentru multe semne. Conform zodiacului chinezesc, Șobolanii au ocazia să o ducă mai bine și vor face salturi calitative în viața lor. Lucrurile se vor schimba din toate punctele de vedere.

Șobolan

Acești nativi întâlnesc persoane noi, oameni care îi vor ajuta să se redreseze din toate punctele de vedere. Li se schimbă viața în bine de la mijlocul săptămânii.

Dragon

Dragonii sunt puși pe drumuri de anumiți membri ai familiei ceva mai leneși. Se vor descurca de mine, iar la final de săptămână se relaxează cu prietenii.

zodiac chinezesc
Șerpii au o săptămână plină de aventuri. Sursa foto: i.thehoroscope.co

Șarpe

Șerpii au parte de o săptămână plină de aventuri. Următoarele 7 zile stau sub semnul imprevizibilului. Li se vor schimba perspectivele după ce vor cunoaște persoane speciale.

Mistreț

Mistreții din zodiacul chinezesc vor lupta cu ideile preconcepute ale anumitor răutăcioși ce le dau târcoale. Au câteva zile de foc.

Bivol

Nativii Bivol vor cădea la pace cu persoanele cu care au avut conflicte în ultimii ani. Se anunță o mare împăcare pentru ei.

Iepure

Iepurii fac bani, dar nu spun nimănui marele lor secret. Au parte de o baftă cum rar au mai avut în viață.

Câine

Câinii din zodiacul chinezesc vor avea o săptămână nu dificilă, ci extrem de dificilă. Toate vor merge pe dos, iar din punct de vedere amoros vor suferi cel mai mult.

Oaie

Nativii născuți în această zodie vor avea o perioadă plină de aventuri și ei. Vor călători mult în prima săptămână din septembrie.

Cal

Caii din horoscopul chinezesc vor trece prin niște examene importante, reușind astfel să se impună într-un anumit sector profesional.

Maimuță

Maimuțele au parte de șapte zile extraordinare din toate punctele de vedere! Vor fi în centrul atenției în cel mai bun sens al cuvântului.

Tigru

Acești nativi sunt destul de agitați săptămâna aceasta. Nu vor fi tocmai în apele lor și li se recomandă să se odihnească mai mult.

Cocoș

Cocoșii se implică în acțiuni umanitare și sunt extrem de fericiți să știe că ajutorul lor va conta foarte mult pentru cei din jur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×