Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019. Dragonii și Iepurii au surprize din punct de vedere amoros

Dan Suta   
în Horoscop
12/10/2019, 13:52
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019. Dragonii și Iepurii au surprize din punct de vedere amoros
Zodiac chinezesc 14-20 octombrie 2019. Sursa foto: tarotprophet.com

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 14-20 octombrie 2019, Dragonii și Iepurii vor avea parte de câteva surprize destul de interesante în dragoste. Pentru acești nativi se anunță o serie de momente frumoase, mai ales de la mijlocul săptămânii înainte.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 octombrie: Bivol

Bivolii din zodiacul chinezesc au parte de câteva provocări încă de luni, 14 octombrie. Sunt puși la tot felul de teste la locul de muncă. Vor fi nevoiți să dea dovadă de anduranță.

Maimuță

Maimuțele pun mare preț pe câștigurile financiare și, cum-necum, fac rost mereu de resurse noi de bani. Devin tot mai inteligente când vine vorba de scos bancnote din piatră seacă.

Dragon

Dragonii au parte de câteva clipe unice din punct de vedere amoros. Acești nativi primesc declarații de dragoste de la o persoană pe care au pus ochii de mult.

zodiac chinezesc 14-20 octombrie 2019
Iepurii sunt avantajați din punct de vedere sentimental. Sursa foto: china-sichuan.ie

Iepure

Iepurii sunt și ei favorizați din punct de vedere astrologic în dragoste. Nu e exclus ca nativii Iepure care acum sunt singuri să întâlnească marea dragoste.

Mistreț

Mistreții din zodiacul chinezesc duc tot greul la locul de muncă. În capul lor se sparg toate oalele, așa că trebuie să găsească soluții eficiente pentru a ieși din bucluc.

Zodiac chinezesc 14-20 octombrie pentru Oaie

Acești nativi, în schimb, sunt ceva mai liniștiți în noua săptămână din octombrie. Sunt puși pe fapte mari și vor obține o serie de lucruri importante din punct de vedere profesional, de multe ori fără să miște un deget.

Șarpe

Șerpii din zodiacul chinezesc sunt unși cu toate alifiile și le vor da celor din jur o lecție de viață uluitoare. Sunt cei care vor oferi cele mai imprevizibile momente.

Zodiac chinezesc 14-20 octombrie pentru Câine

Câinii din zodiacul chinezesc dau dovadă de mai mult fiabilitate ca niciodată. Sunt oamenii potriviți la locul potrivit.

Tigru

Acești nativi pun mare preț pe respect și fidelitate, chiar dacă e vorba de prietenie sau relație amoroasă. Săptămâna asta vor trăi niște dezamăgiri.

Cocoș

Cocoșii vor avea parte de niște câștiguri în instanță. Li se face dreptate într-o speță mai veche, într-o problemă care atârna de multă vreme de viața lor.

Cal

Nativii Cal rup pisica în două și fac un pas uriaș pentru a-și schimba definitiv viața. Lucrurile se schimbă radical pentru acești nativi.

Șobolan

Șobolanii dau de tot felul de probleme noi, necazuri peste care vor putea trece doar cu o doză mare de răbdare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×