Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 16 noiembrie 2019. Câinii și Caii au parte de o ascensiune profesională

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
15/11/2019, 15:24
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 16 noiembrie 2019. Câinii și Caii au parte de o ascensiune profesională
Zodiac chinezesc pentru 16 noiembrie 2019. Sursa foto: chinatown.co.uk

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru ziua de sâmbătă, 16 noiembrie 2019, Câinii și Caii vor avea parte de câteva vești care le vor schimba destul de mult viața, în bine. Mai exact, se vor reorganiza din punct de vedere profesional și nu poate fi exclusă deloc o ascensiune.

Zodiac chinezesc 16 noiembrie pentru Iepure

Iepurii se vor agita toată ziua, dar fără un motiv exact. Vor fi destul de nedumeriți încă de la prima oră a zilei în legătură cu lucrurile de care trebuie să se apuce și nu vor găsi foarte multe soluții.

Dragon

Dragonii vor reevalua anumite relații de prietenie și își vor da seama care sunt persoanele care contează cu adevărat în viața lor. Au parte de tot felul de momente de ezitare, dar vor tranșa anumite situații cu mare succes.

Șobolan

Șobolanii din zodiacul chinezesc se vor concentra asupra vieții lor sentimentale pentru a găsi soluții de ameliorare. Sunt încă discuții care trebuie purtate cu cei din jur.

Mistreț

Mistreții se vor lovi de tot felul de critici, dar le vor face față cu brio în cele din urmă. Trebuie doar să aibă mai multă prezență de spirit.

Bivol

Bivolii dau tot ce pot pentru a se integra în anumite cercuri. Vor reuși să își impună punctul de vedere fără mare tam-tam.

Horoscop 16 noiembrie pentru Cal

Caii se pot trezi cu o ascensiune profesională la care au sperat de mai multă vreme. Munca lor are în sfârșit roade.

Câine

Câinii au parte de un succes uriaș. Vor fi bine priviți la locul de muncă, iar lucrurile se schimbă substanțiale pentru ei din punct de vedere carieristic.

Maimuță

Maimuțele vor avea o zi de sâmbătă lipsită de griji. Nu-i nimic, atunci când totul merge bine, își fac ele probleme noi.

Oaie

Acești nativi dau de tot felul de persoane despre care se spune că sunt providențiale. Vor fi extrem de pregătiți pentru a face schimbări importante.

Șarpe

Șerpii nu sunt dispuși să mai facă anumite concesii așa că se vor impune. Nu mai stau după ceilalți și nu vor să mai acționeze după reguli străine.

Tigru

Tigrii reacționează impulsiv la anumite critici care li se aduc. Ar fi bine, dacă tot sunt guralivi, să aibă și argumente suficient de potente.

Cocoș

Cocoșii se trezesc în situații conflictuale și nu fac altceva decât să se adâncească și mai mult în ele. Cea mai bună soluție este ignorarea acestora.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×