Zodiac chinezesc săptămâna 11-17 noiembrie 2019. Tigrul are de luat decizii importante

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
09/11/2019, 11:42
Zodiac chinezesc săptămâna 11-17 noiembrie 2019. Tigrul are de luat decizii importante
Zodiac chinezesc săptămâna 11-17 noiembrie 2019.

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 11-17 noiembrie 2019 vine cu o mulțime de sfaturi pentru fiecare zodie în parte! Astfel, Șobolanul trebuie să-și facă planuri pe termen scurt, pentru a le vedea realizate, iar Tigrul trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie importantă.

Zodiac chinezesc săptămâna 11-17 noiembrie 2019

Șobolan

Nativul Șobolan are parte de o săptămână bună, după cum se vede în zodiacul chinezesc pentru săptămâna 11-17 noiembrie 2019. Este norocos și trebuie să-și facă planuri pe termen scurt, deoarece cele pe termen lung nu prea au sorți de izbândă. Nativul singur va întâlni un partener care însă nu pare interesat de o relație lungă. Dacă este deja într-o relație, va avea un weekend plin de tandrețe.

Bivol

Nativul Bivol poate fi implicat în niște schimburi de replici destul de tăioase. Trebuie să fii pregătit să faci compromisuri, pentru a putea ieși cu bine din încurcături. bivolul va întâlni iubirea, spre sfârșitul săptămânii, când va se pare că va întâlni persoana mult așteptată.

Tigru

Nativul Tigru are de luat mai multe decizii importante, în mai multe domenii. La locul de muncă trebuie să te decizi dacă mergi înainte cu aceeași echipă sau schimbi echipa, poate și locul de muncă. În dragoste, iubirea îți este pusă la grea încercare, atunci când în calea ta apare o tentație de zile mari.

Iepure

Precauția este cuvântul de bază! Trebuie să fii cu băgare de seamîă, mai ales atunci când vrei să-ți investești agoniseala de-o viață. La fel de precaut trebuie să fii și în relația cu copiii, deoarece trebuie să te perceapă, totuși, ca pe o autoritate în domeniu.

Dragon

Nativul Dragon parcă filmează plicula ”Ziua Cârtiței”. Este nevoit să retrăiască un eșec pe care l-a înregistrat în urmă cu ceva timp. Se va opri puțin, dar ăși va reveni și va lua de la capăt proiectul la care a lucrat, dar cu modificările necesare.

Șarpe

Nativul Șarpe primește ajutor de unde nici nu se gândește, mai ales că are probleme serioase cu un proiect la care lucrează. Acasă totul decurge normal, iar partenrul de viață te va surprinde cu o decizie luată pe ultima sută de metri, într-o problemă la care așteptai un răspuns.

Cal

Nativul Cal va gândi măreț în această săptămâna, iar realizările vor fi de aceeași dimensiune. Are succes pe toate planurile, mai ales când vine vorba de finanțe. Va reuși să încheie o afacere de zile mari, care îi va asigura viitorul pe termen lung.

Capra / Oaie

Ești nevoit să te declari învins în cadrul unui roiect la care aveai așteptări mari. Nu trebuie să insiști prea mult. Scutură-te de praf, pentru că vei fi trântit destul de urât, apoi te poți apuca din nou de planuri. Te poți sfătui cu o rudă mai în vârstă, care te poate ajuta destul de mult.

Maimuță

Nativul Maimuță se dovedește a fi un adevărat lider,cel puțin săptămâna aceasta. Oamenii te ascultă și îți urmează sfaturile. Acasă, preiei frâiele și îi mobilizezi pe toți într-un proiect la care te gândești de ceva vreme și care vă va ocupa destul de mult timp, dar care vă va uni și mai mult.

Cocoș

Nativul Cocoș are o săptămână pe avarii. Este cu nivelul energiei pe minim, iar la locul de muncă se va chinui destul de mult să facă față Acasă pot apărea discuții, deoarece Cocoșul nu se va simți în stare să facă curat și prin gospodărie.

Câine

Nativul Câine se pare că este la începutul unei noi etape din viața sa. Începe cu dreptul, deoarece are alături persoane importante, care țin mult la el și îl susțin cum pot. Dacă începi serviciul într-un loc nou de muncă, vei face o impresie bună chiar din primele zile!

Mistreț

Nativul Mistreț are un vis pe care îl va urmări puternic, săptămâna aceasta. Nimic nu îi distrage atenția de la atingerea scopului pe care și-l fixează. Când își pune ceva în minte, Mistrețul nu se lasă până nu ăși vede visul cu ochii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×