Zodiac chinezesc pentru miercuri, 29 aprilie 2020. Maimuța se izbește de tot felul de probleme

Alexa Serdan   
în Horoscop
28/04/2020, 15:48
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 29 aprilie 2020. Maimuța se izbește de tot felul de probleme
Zodiac chinezesc pentru ziua de miercuri, 6 mai 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de miercuri, 29 aprilie 2020, vine cu vești mai puțin plăcute pentru nativii născuți în zodia Maimuță care au parte de tot felul de situații și probleme din care nu știu cum să iasă. Descoperă în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu toate cele 12 semne zodiacale.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 29 aprilie 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Ai trecut peste un hop, dar mai sunt multe în calea ta. Nu te culca pe o ureche și păstrează-ți forțele pentru perioada grea care te așteaptă.

Bivol

Ești ca un roboțel astăzi. Faci tot ce ți se spune fără să comentezi sau să scoți vreun sunet. Oare chiar este bună această atitudine? Mai gândește-te!

Tigru

Păstrează pentru tine ideile și planurile pe care le ai în minte. Nu se știe niciodată cine-și asumă meritele pentru proiectele dezvoltate de tine.

Iepure

Nu mai pune la suflet toată răutățile din jur. Fii puțin mai indiferent și nu te lăsa afectat de greutățile prin care ești nevoit să treci.

Dragon

Ai toată lumea la picioare și faci tot ce-ți dorești. Te-ai urcat pe un piedestal, dar ai cam uitat de persoanele dragi din viața ta. Ce este mai important: cariera sau familia?

Șarpe

Înarmează-te cu răbdare și timp dacă vrei să evoluezi la locul de muncă. Uneori trebuie să ai mai multă încredere în tine atunci când pleci la drum, indiferent despre ce e vorba.

Cal

Niciodată să nu spui niciodată. Acum este momentul să descoperi lucruri și pasiuni la care nici nu te gândeai. Dezvoltarea personală este cea mai importantă.

Capră / Oaie

Nu poți atinge succesul la care speri dacă nu ai voință. Fii încrezător în forțele proprii și vei vedea că lucrurile se vor așeza în favoarea ta. Ai încredere!

Maimuță

Întâmpini tot felul de obstacole peste care nu știi cum să treci. Nu te da bătut și ascultă sfaturile înțelepte ale persoanelor care te înconjoară.

Cocoș

Te ascunzi în spatele unei măști, dar unii ți-au descoperit deja adevărata față. Fii sincer cu tine și apoi cu cei din jur, doar așa vei avea prieteni aproape.

Câine

Ești tratat cu dispreț de cei din jur pentru că mereu vrei să fii în față. Poate ar fi timpul să te bucuri și de locul 2, nu numai de primul loc.

Mistreț

Ești înconjurat de totul felul de mistere și asupra sa planează o aură luminoasă. Te poți considera o persoană norocoasă pentru că ai motive destule.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×