Zodiac chinezesc pentru miercuri, 20 noiembrie 2019. Iepurii și Mistreții primesc vești din străinătate

Dan Suta   
în Horoscop
19/11/2019, 10:15
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 20 noiembrie 2019. Iepurii și Mistreții primesc vești din străinătate
Zodiac chinezesc 20 noiembrie pentru fiecare zodie. Sursa foto: Tarot Prophet

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru miercuri, 20 noiembrie 2019, Iepurii și Mistreții vor primi vești importante din străinătate. Pentru ei se anunță tot felul de schimbări mai ales din punct de vedere profesional. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile astrologice pentru mijlocul săptămânii!

Zodiac chinezesc 20 noiembrie pentru Iepure

Iepurii primesc tot velul de vești din străinătate în legătură cu o ofertă de muncă. E o informație pe care acești nativi o așteptau de mai multă vreme, una care le poate schimba radical viața. Trebuie să fie extrem de atenți la fiecare chichiță din oferta care le vine în față.

Mistreț

Mistreții primesc și ei niște vești interesante de peste mări și țări, vești care le vor schimba complet viața sentimentală. Vor trece printr-un carusel de emoții.

Dragon

Dragonii nimeresc într-un mediu ostil la mijlocul acestei săptămâni. Vor fi  nevoiți să facă față răutăților celor din jur, să se pună pe picioare din mers, cumva.

Oaie

Nativii Oaie nu sunt tocmai mulțumiți de felul în care decurg anumite situații din viața lor de familie. Poartă discuții lămuritoare cu o persoană mai vârstă.

Zodiac chinezesc 20 noiembrie pentru Cal

Caii devin ușor melancolici și se orientează spre anumite idealuri greu de atins acum. Trebuie să își recapaciteze toate forțele.

Câine

Câinii dau tot ce pot pentru a dovedi că sunt loiali, dar cineva le va pune bețe în roate. Trebuie să fie cu ochii în patru.

Zodiac chinezesc 20 noiembrie pentru Șarpe

Șerpii din zodiacul chinezesc au nevoie de niște certitudini. Nu le vor găsi în cele mai nimerite locuri așa că trebuie să facă niște schimbări radicale.

Maimuță

Maimuțele nu vor fi tocmai în apele lor, iar discuțiile care se vor isca le vor veni de hac încă de dimineață. Cea mai bună armă de apărare pentru ele este de data asta ignoranța.

Tigru

Tigrii sunt puși pe glume, însă nu toate glumele lor vor fi pe placul celor din jur. Acești nativi sar des calul.

Zodiac chinezesc 20 noiembrie pentru Bivol

Bivolii primesc laude pentru munca pe care au prestat-o, căci mâine vin și rezultatele mult așteptate.

Cocoș

Cocoșii își ies ușor din fire când li se trasează sarcini pe care nu le pot îndeplini sub continuă presiune.

Șobolan

Șobolanii reușesc să se impună în fața persoanelor din jur după ce li se cere socoteală pentru anumite acțiuni precipitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×