Zodiac chinezesc pentru luni, 30 martie 2020. Mistrețul nu vrea să învețe din greșeli

Bogdan Solomon   
în Horoscop
29/03/2020, 10:47
Zodiac chinezesc pentru luni, 30 martie 2020. Mistrețul nu vrea să învețe din greșeli
Mistrețul de pământ refuză să-și asume propriile greșeli și caută vinovați în stânga și în dreapta. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de luni, 30 martie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, în special dacă ne referim la viața sentimentală. În debutul săptămânii apar unele tensiuni în relația cu persoana iubită, iar atitudinea ta nu face altceva decât să înrăutățească situația.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc în ziua de luni, 30 martie

Dacă ești născut în zodia Mistrețului de pământ, te sfătuim să analizezi cu mare atenție greșelile și să înveți din ele, dacă vrei să devii mai puternic. Ai tendința să cauți vinovați pentru fiecare problemă ce îți iese în cale, când tu ești unicul responsabil. Asumă-ți această realitate și vei vedea că lucrurile bune nu vor întârzia să apară.

Șobolan

Nu te mai gândi la nimic altceva decât la lucrurile frumoase ale vieții. E primăvară, deci trebuie să alungi stările depresive care îți dau târcoale și să lasă inima să se umple de bucurie, de speranțe noi, de vise frumoase. Chiar dacă nu toate merg perfect în viața ta, există ceva care ți-ar putea distrage atenția de la grijile cotidiene, totul e să vrei să te concentrezi asupra acestor aspecte pozitive. Oricât de mic ar fi motivul de bucurie, trebuie să te agăți de el cu toată ființa.

Bivol

Te afli în preajma unei persoane care impune respect şi autoritate, dar în loc să preiei ceva din exemplul pe care ți-l oferă, te retragi în carapacea ta şi te simți eclipsat de acesta. Îi recunoşti superioritatea în anumite privinţe, te şi intimidează prin felul său de a fi, pentru că afişează o atitudine de învingător pe care nu o poţi imita. Îți vezi prea mult lipsurile şi punctele slabe, în timp ce omul din faţa ta nici nu consideră că ar avea vreun defect. Exact așa ar trebui să faci pentru o mai multă încredere în valoarea proprie.

Tigru

Te remarci uşor în orice colectiv pentru că ai ceva de spus şi ştii să îți exprimi punctul de vedere cu autoritate şi încredere deplină. Poţi atrage mulţi adepţi care te vor susţine în planurile tale îndrăzneţe, deoarece azi ai norocul să intri într-un mediu de oameni care gândesc la fel ca tine şi care te pot numi liderul lor datorită calităţilor de bun conducător. Îți va place această postură pentru că îți va pune foarte bine în valoare energia şi dorinţa de afirmare.

Iepure

Nu te sfii să ceri ajutor la nevoie, pentru că nu ai cum să le ştii chiar pe toate. Vei vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experienţă te va scoate din impas şi vei înţelege mai clar situaţia atunci când cineva te susţine. Ai procedat la fel pentru alţii cu alte ocazii, deci acum mulţi îți vor întoarce serviciile prieteneşti cu amabilitate. În astfel de momente îți dai seama ce important e să fii tolerant cu lumea şi de ajutor altora, pentru că va veni o zi când vei avea nevoie de suport şi dacă ai fost egoist înainte, s-ar putea să ți se răspundă la fel.

Dragon

Te supără mult atitudinea recalcitrantă a unui prieten care e pus pe harță şi ridică tonul la oricine. Nu meriți asemenea tratament, când te comporţi cu el calm şi prietenos, dar din păcate nu ai parte de tovarăş de discuţie prea amabil. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimţi că se vor declanşa animozităţi grave. Cel mai bine ar fi să nu torni gaz pe foc, ci să încerci să taci şi să suporţi pe cât posibil, chiar dacă nu ești genul, cu speranţa că tăcerea va dezamorsa bomba!

Șarpe

Răbdarea are şi ea o limită, deci nu mai poţi tolera la nesfârşit o situaţie care se tergiversează deja de prea multă vreme. Ești pregătit să pui capăt aici, chiar dacă nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru că începi să observi că nu se întrevede nimic clar la orizont. Chiar dacă unii te sfătuiesc să mai aştepţi, pentru că este un proiect care se clădeşte greu, ești gata să pui punctul final, ca să te poţi elibera. Astfel, vei putea trece la altceva nou fără să tot baţi pasul pe loc.

Cal

Persoana iubită nu mai este alături de tine, aşa cum ți-ai dori. Ori a fost nevoită să plece în altă parte şi îi duci dorul, ori este chiar alături dar comunicarea nu mai merge la fel de bine. Tot greul îți cade pe umeri, dar ești un as în domeniul comunicării şi vei găsi uşor calea optimă de a ajunge din nou la inima celui drag. Ai un talent aparte de a-l ajuta să alunge grijile şi problemele, ca să restabiliţi puntea care vă unea altă-dată. De tine depinde să refaceți armonia!

Capră/Oaie

Nu te lăsa influenţat negativ de persoanele din jur care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea, nici cunoştinţele tale, deci nu te compara cu ei. Lasă-i pe aceştia să se vaite cât vor, pentru că ai cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp crezi cu tărie că ceea ce vrei să obţii este palpabil, ce rost să apleci urechea la judecăţi negative? Nu te lăsa oprit din avânt de astfel de oameni. Ai altceva în minte şi doar într-acolo trebuie să îți canalizezi gândurile!

Maimuță

Dragostea este planul cel mai sensibil al zilei. Ești trist, împovărat de griji, de o stare de pesimism care nu te caracterizează, dar comportamentul persoanei iubite nu îți dă prea multe motive de încredere. Dezamăgirea planează peste tine, cu riscul unui eşec sentimental, dar nu trebuie să extragi concluzii pripite de aici şi nici să îți torni cenuşă în cap de la un banal hop în relaţie. Partenerul nu e în toane bune şi nimic nu-l mulţumeşte, nici măcar încercările de a fi tandru, deci mai lasă-l o vreme în apele lui.

Cocoș

Ajungi la capătul unui proiect care te-a solicitat la maximum şi acum poţi culege roadele finale. Ești mulţumit de nivelul la care ai ajuns şi simţi nevoia să sărbătorești reuşita alături de cei care au lucrat cot la cot alături de tine. Nu te grăbi deja spre ceva nou, ci bucură-te cât mai mult timp de senzaţia de bine care ți se instalează încet-încet în inimă. Vei auzi multe cuvinte elogioase la adresa ta, semn că ți se recunoaşte valoarea şi contribuţia la succesul repurtat.

Câine

Cu cât naşti mai multe controverse prin fapte, parcă te ambiţionezi şi mai tare – oricum ești de obicei foarte bătăios. Azi crezi atât de mult în propriile idei încât ești gata să te lupţi până la capăt pentru ele, în ciuda contradicţiilor care se încing. Lucrezi bine chiar şi sub presiunea criticilor din jur, pentru că ești convins că până la urmă ți se va da dreptate şi că se vor convinge şi ceilalţi că ai părerile cele mai bune. Insistă, rămâi ferm pe poziţie şi nu te lăsa doborât de un refuz sau o critică severă, pentru că nu le meriţi.

Mistreț

Decât să cauţi mereu vinovaţi pentru problemele care îți tot apar în cale, mai bine ai învăţa ceva din ele! Ești singurul responsabil, pentru că nu ai ştiut să profiţi de ocaziile care ți s-au oferit. Încăpăţânarea de a nu-ți recunoaşte greşelile a generat alte situaţii neplăcute şi, mai devreme sau mai târziu, şi acestea vor ieşi la lumină solicitând şi mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic şi privește-te cu realism în oglindă şi, dacă descoperi că totuşi ești vinovat de o anumită eroare, grăbește-te s-o repari.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×