Zodiac chinezesc pentru joi, 21 noiembrie 2019. Șobolanii primesc vești plăcute de la șefi

Dan Suta   
în Horoscop
20/11/2019, 14:56
Zodiac chinezesc pentru joi, 21 noiembrie 2019. Șobolanii primesc vești plăcute de la șefi
Zodiac chinezesc 21 noiembrie 2019. Sursa foto: flare.com

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru noi, 21 noiembrie 2019, Șobolanii vor primi vești plăcute de la șefi și de la colegii de la locul de muncă. Maimuțele, în schimb, au o zi de repaos, o zi de refacere completă, de reașezare din punct de vedere spiritual.

Zodiac chinezesc 21 noiembrie pentru Dragon

Dragonii vor face tot felul de schimbări în casă. Se vor gândi serios la ce mai au de achiziționat pentru confortul personal și al familiei și vor pune mâna pe niște oferte avantajoase.

Șobolan

Șobolanii primesc o veste bună de la patron. Fie sunt implicați în proiecte noi, iar colegii le vor fi aproape, fie se trezesc cu o mărire salarială meritată.

Zodiac chinezesc 21 noiembrie pentru Iepure

Iepurii din zodiacul chinezesc dau de un noroc nesperat. Se vor concentra asupra lucrurilor pe care vor fi nevoiți să le schimbe pentru binele lor.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc se vor detașa de toate lucrurile care le-au făcut rău în ultima vreme. Se vor concentra asupra lucrurilor cu adevărat esențiale din viața lor.

Tigru

Tigrii nu se vor sinchisi foarte tare să facă anumite alegeri, chiar dacă timpul joacă în defavoarea acestora.

Câine

Câinii se vor simți în largul tău și vor face tot posibilul să schimbe o serie de lucruri pe plan sentimental. Au, de mâine, un viitor strălucit dacă vor ști cum să acționeze.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc vor afla anumite adevăruri care le vor tulbura liniștea. Vor începe să o facă pe detectivii.

Șarpe

Șerpii din zodiacul chinezesc dau de belea. Trebuie să se conformeze cu anumite atitudini deloc prietenoase din partea apropiaților.

Mistreț

Mistreții tac și fac. Acesta e conceptul după care se vor ghida de acum înainte.

Maimuță

Maimuțele au o zi de odihnă și de refacere. Își vor lua energia din activități felurite și vor fi puse în fața unor situații noi.

Cocoș

Cocoșii dau tot ce au mai bun din ei și îi mulțumesc pe cei din jur cu deciziile pe care le vor lua. Sunt foarte buni la schimbarea regulilor în timpul jocului și o fac eficient.

Bivol

Bivolii trec de la o stare la alta și nu prea îi va ajuta mult această dihotomie din interiorul lor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×