Zodiac chinezesc de weekend 9-10 noiembrie 2019. Dragonii fac niște compromisuri periculoase

Dan Suta   
în Horoscop
08/11/2019, 11:25
Zodiac chinezesc de weekend 9-10 noiembrie 2019. Dragonii fac niște compromisuri periculoase
Zodiac chinezesc de weekend 9-10 noiembrie 2019. Sursa foto: ihoroscopes.lovetoknow.com

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru weekend-ul 9-10 noiembrie 2019, Dragonii vor face niște compromisuri destul de periculoase. Sunt dispuși să riște foarte mult pentru a-și îndeplini scopul, iar alegerile pe care le fac îi vor pune în dificultate din prima zi.

Zodiac chinezesc de weekend 9-10 noiembrie pentru Dragon

Dragonii au de făcut niște alegeri importante, iar unele dintre ele sunt destul de riscante. Pot face pact cu diavolul, dar trebuie să fie foarte atenți la anumite acțiuni. Planul lor este bine pus la punct, dar se poate lovi de anumite atitudini ostile.

Iepure

Iepurii vor avea un weekend destul de plăcut. Se vor concentra pe activitățile alături de cei dragi, pe familie, pe relația lor, pe copii. Se vor simți foarte bine înconjurați de oamenii dragi sufletului lor.

Șarpe

Șerpii din zodiacul chinezesc au parte de un sfârșit de săptămână promițător din toate punctele de vedere. Vor fi extrem de încântați să vadă că sunt susținuți în demersurile lor de a-și schimba viața, traiul de zi cu zi.

Bivol

Bivolii din zodiacul chinezesc au parte de două zile crâncene la capitolul comunicare. Vor intra în tot felul de conflicte care nu îi vor avantaja din niciun punct de vedere.

Maimuță

Maimuțele vor ține morțiș să își impună punctul de vedere și o vor face în cel mai creativ mod posibil, cu puțină autoironie strecurată ici, colo, pentru a evita atacurile adversarilor. Au o tactică bună de atac.

Oaie

Acești nativi sunt avantajați din punct de vedere financiar. Vor primi niște oferte interesante și se vor concentra asupra sferei profesionale ceva mai bine pregătiți și mai încrezători.

Tigru

Tigrii nu vor fi tocmai în apele lor. Se vor trezi cu tot felul de acuzații cărora trebuie să le facă față. Nu le va fi ușor, iar tehnica non-combatului nu va fi una bună.

Câine

Câinii din zodiacul chinezesc au parte de un final de săptămână plin de emoții intense, atât pozitive cât și negative.

Șobolan

Șobolanii trebuie să devină mai deschiși în fața noului, în fața schimbărilor. Au de bifat o serie de succese, iar unele problematici le vor da bătăi de cap.

Cal

Caii vor galopa rapid și eficient în calea spre succes. Se vor trezi în ipostaze confortabile, în situații care vor scoate ce-i mai bun din ei.

Cocoș

Cocoșii nu vor fi tocmai încântați de lucrurile pe care le vor afla despre anumite persoane și vor acționa în consecință.

Horoscop de weekend 9-10 noiembrie pentru Mistreț

Mistreții dau de belele. Sunt ghinioniștii acestui weekend. Parcă toate se sparg în capul lor. Dacă acționează cu prudență le va fi bine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×