Zodiac chinezesc de weekend 18-20 octombrie 2019. Șobolanii și Dragonii trec prin momente complicate

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
17/10/2019, 09:50
Zodiac chinezesc de weekend 18-20 octombrie 2019. Șobolanii și Dragonii trec prin momente complicate
Zodiac chinezesc de weekend 18-20 octombrie 2019. Sursa foto: thoughtco.com

Potrivit celui mai nou zodiac de weekend, cel pentru zilele 18-20 octombrie 2019, Șobolanii și Tigrii vor trece prin momente destul de complicate din punct de vedere emoțional. Apar tot felul de stări de melancolie pe care acești nativi nu le vor putea depăși ușor, iar în unele cazuri, melancolia poate duce la stări de tristețe acută.

Zodiac chinezesc de weekend 18-20 octombrie pentru Dragon

Dragonii duc tot felul de lupte cu persoanele din jur, iar în unele cazuri ajung la conflicte. Trebuie să fie extrem de atenți la ce spun și mai ales pe ce ton o fac.

Șobolan

Șobolanii vor trece de la melancolie la tristețe apăsătoare în următoarea perioadă. Va fi un sfârșit de săptămână destul de dificil din toate punctele de vedere pentru acești nativi.

Zodiac chinezesc de weekend 18-20 octombrie pentru Tigru

Tigrii sunt și ei extrem de descumpăniți și au nevoie de mai multe certitudini cu privire la evoluția lor profesională.

zodiac chinezesc weekend 18-20 octombrie
Caii sunt prinși cu minciuna. Sursa foto: Shutterstock

Mistreț

Mistreții au parte de tot felul de momente interesante. Prietenii îi vor face să se simte în largul lor și vor face tot posibilul să îi scoată din stările de tristețe.

Iepure

Iepurii primesc vești importante din punct de vedere financiar chiar de sâmbătă. Au parte de o serie de schimbări în bine din punct de vedere economic.

Șarpe

Șerpii din zodiacul chinezesc vor fi extrem de prietenoși în acest weekend. Sunt, practic, începând de mâine sufletul petrecerii. Aduc bunăvoie și veselie în jurul lor.

Maimuță

Maimuțele din zodiacul chinezesc vor avea un sfârșit de săptămână ceva mai liniștit, ușor rupte de realitate. Aleg să se retragă și să citească, să se ocupe mai mult de psihicul lor.

Oaie

Nativii Oaie duc o luptă importantă pentru a demonstra că au dreptate într-o chestiune mai veche din punct de vedere juridic. Vor avea câștig de cauză.

Zodiac chinezesc de weekend 18-20 octombrie pentru Bivol

Acești nativi pornesc într-o aventură de neuitat începând de mâine. Au parte de schimbări interesante și de surprize plăcute din partea vieții.

Câine

Câinii nu sunt tocmai în cea mai bună perioadă a vieții lor, dar își vor reveni imediat ce vor discuta cu persoanele din familie ori cu cei mai apropiați prieteni.

Cal

Caii spun una și fac alta. Lucrurile se complică pentru ei că sunt prinși cu minciuna fix de unul din cei mai fervenți inamici.

Cocoș

Cocoșii pornesc într-o expediție importantă pentru sufletul lor. Se vor răzgândi des pe drum, dar în cele din urmă, destinația va fi cea aleasă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×