Zodiac chinezesc astăzi, 21 octombrie 2019. Șerpii au parte de obstacole din punct de vedere profesional

Dan Suta   
în Horoscop
21/10/2019, 09:07
Zodiac chinezesc astăzi, 21 octombrie 2019. Șerpii au parte de obstacole din punct de vedere profesional
Zodiac chinezesc 21 octombrie 2019. Sursa foto: chinesenewyear.net

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru astăzi, 21 octombrie 2019, Șerpii vor avea parte de o serie de obstacole din punct de vedere profesional. Au nevoie să se redreseze cât mai repede posibil, să fie atenți la lucrurile care contează cu adevărat. Și Dragonii și Șobolanii sunt destul de nedumeriți în legătură cu situațiile în care sunt puși în special după amiază.

Zodiac chinezesc 21 octombrie pentru Șarpe

Șerpii vor avea parte de o zi plină de complicații din punct de vedere profesional. Se vor confrunta cu tot felul de situații neplăcute la locul de muncă și vor fi nevoiți să ia o decizie radicală.

Dragon

Nici Dragonii nu au parte de un început de săptămână tocmai miraculos. Pentru aceștia apar o serie de oportunități interesante de care pot profita cu o singură condiție: să nu ia decizii la repezeală.

zodiac chinezesc 21 octombrie
Iepurii se simt niște artiști neînțeleși. Sursa foto: china-sichuan.ie

Șobolan

Șobolanii dau de greutăți azi, în a doua parte a zilei. Trebuie să găsească o soluție la o problemă mai veche pe care nu au rezolvat-o la momentul oportun.

Iepure

Iepurii se simt în continuare neînțeleși și oscilează între a-și exprima sentimentele pe bune sau a-i minți pe cei din jur.

Câine

Câinii din zodiacul chinezesc nu sunt tocmai în lumea lor. Parcă au aterizat într-un loc unde totul pare haotic.

Bivol

Bivolii au niște probleme de imunitate azi, dar lucrurile se vor rezolva. Cu prevenție, pot ține la distanță orice răceală.

Zodiac chinezesc 21 octombrie pentru Maimuță

Maimuțele au parte de câteva daruri neașteptate. Norocul va fi de partea acestor nativi azi. Nu e exclus să se trezească mai bogați.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc primesc tot felul de acuzații de la persoanele de la locul de muncă și nu se simt tocmai pregătite să facă față anumitor elucubrații.

Cal

Caii fac tot felul de cercetări. Vor să afle anumite lucruri despre persoanele din jur, despre una anume în mod special.

Mistreț

Mistreții se simt bine căci azi primesc niște vizite de la persoane venite de peste mări și țări.

Cocoș

Cocoșii fac tot felul de intervenții pentru anumiți prieteni. Sunt foarte săritori și deschiși la a face compromisuri pentru persoanele dragi lor.

Tigru

Tigrii se ceartă cu un membru al familiei, iar asta le strică buna dispoziție pentru tot restul zilei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×