Zodiac Chinezesc 28 octombrie-3 noiembrie! Săptămână agitată pentru Dragoni

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/10/2019, 10:33
Zodiac Chinezesc 28 octombrie-3 noiembrie! Săptămână agitată pentru Dragoni
Zodiacul chinezesc vine cu încercări dificile pentru Dragoni. Sursa foto: avantaje.ro

FANATIK îți aduce Zodiacul Chinezesc pentru săptămâna 28 octombrie-3 noiembrie 2019. Se anunță o perioadă frumoasă și liniștită pentru cea mai mare parte dintre nativi, însă nu este exclus să apară și unele tensiuni în relația cu persoana iubită, așa că încearcă să nu o neglijezi.

Ce surprize ți-au rezervat astrele horoscopului chinezesc

Întrucât ne aflăm în continuare în anul Mistrețului de Pământ, semn zodiacal care aduce numeroase beneficii, ne vom bucura de succes pe toate planurile, dar mai ales în ceea ce privește viața profesională. Chiar dacă încrederea în forțele proprii nu se află la cote înalte, nu ezita să-ți pui în practică ideile, pentru că se vor dovedi extraordinare.

Dacă ești născut în zodia Dragonului, te așteaptă o săptămână ceva mai dificilă, dar nu te îngrijora, pentru că vei reuși să depășești orice obstacol, în special dacă ai atitudinea potrivită. Privește partea bună, în viitorul nu foarte îndepărtat te așteaptă satisfacții uriașe, trebuie doar să ai puțină răbdare.

Șobolan

Un prieten ar putea avea nevoie de ajutorul sau de sfaturile tale, așa că nu-l refuza. La locul de muncă vei avea parte de unele sarcini dificile, însă nu trebuie să-ți faci griji, pentru că vei reuși să le duci la bun sfârșit. Totodată, un eveniment inopinat te va surprinde cât se poate de plăcut.

Tigru

Atmosfera generală va fi dominată de latura materială, în timp ce tu vei avea idei mărețe legate de modul în care ar trebui să se schimbe lumea. Te bucuri de aprecierile șefilor, așa că poți spune că ai parte de o săptămână extraordinară din punct de vedere profesional.

Iepure

Indiferent ce vei face în aceste zile, succesul va fi asigurat, mai ales dacă îți vei da toată silința. Privește cu încredere spre viitor, pentru că te așteaptă multe lucruri bune. Te implici într-o afacere nouă și vei vedea că îți va aduce rezultate foarte interesante.

Dragon

Te simți ca și cum nu ai mai reuși să-ți găsești locul, iar prietenii își dau seama de acest lucru și încearcă să te ajute. Pe de altă parte, o astfel de atitudine îți dă ocazia să vezi lumea cu alți ochi. Nu-ți face griji, vei vedea și luminița de la capătul tunelului.

Șarpe

Îți pui tot felul de întrebări fără să găsești vreun răspuns satisfăcător. Spre sfârșitul săptămânii te vei mai liniști puțin și vei reuși să rezolvi unele probleme care îți dădeau bătăi de cap în ultima vreme.

Cal

Fii mai tandru în relațiile cu ceilalți și încearcă să-ți faci timp să-i asculți și să-i înțelegi. Pe de altă parte, nu-ți neglija nici propriile nevoi și pune la cale activități cât mai plăcute și creative.

Capră/Oaie

Ai multe de făcut în aceste zile, însă nu neglija odihna. Profită de weekend pentru a te relaxa și a-ți reîncărca bateriile. Un concert se poate dovedi varianta ideală pentru a uita de griji și probleme.

Maimuță

Îți recomandăm să înțelegi foarte bine motivațiile celor din jur, pentru a nu avea parte de situații tensionate. Chiar dacă ai parte de zile încărcate, în weekend te vei bucura de momente frumoase, alături de persoana iubită.

Cocoș

Următoarele zile se anunță benefice pentru a face diverse aranjamente prin casă, inovări în grădină sau pentru întreținerea mașinii. Weekend-ul îți va aduce timp prețios petrecut alături de familie și prieteni.

Câine

Nu ești într-o dispoziție prea bună în aceste zile. Sfatul astrologilor este să eviți discuțiile în contradictoriu, pentru că n-ai reuși altceva decât să te enervezi mai tare decât ești deja. În weekend se așterne totuși liniștea, familia te va ajuta să te relaxezi puțin.

Mistreț

Încearcă să fii mai prudent înainte de a lua o decizie, mai ales când vine vorba de aspecte ce țin de viața profesională. În weekend vei afla în sfârșit răspunsul la o întrebare care te macină deja de multă vreme.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×