Zodiac chinezesc 2020 Tigru. Previziuni complete pentru această zodie: marea dragoste, vise premonitorii și vacanțe de neuitat

Alexa Serdan   
în Horoscop
17/12/2019, 11:02
Zodiac chinezesc 2020 Tigru. Previziuni complete pentru această zodie: marea dragoste, vise premonitorii și vacanțe de neuitat
Care sunt evenimentele de care va avea parte Tigrul în anul 2020. Sursa foto: pixabay.com

Zodiacul chinezesc va intra în 2020 în Anul Șobolanului. Mai exact schimbările prin care vor trece cele 12 animale ale zodiacului vor începe de pe 25 ianuarie și vor avea loc până în ianuarie 2021. Anul Șobolanului aduce evenimente importante pentru fiecare zodie în parte.

Previziuni complete pentru nativii născuți în zodia Tigru

Anul Șobolanului va începe cu stângul pentru persoanele ale căror semn zodical este Tigru. Ești pesimist și pui răul înainte. Steaua Singurătății îți va transmite un sentiment al eșecurilor și nu reușești să vezi partea plină a paharului.

Spre finalul primăverii vei avea parte de numeroase vise premonitorii care te vor speria. Acestea vor avea loc în perioada 6 mai – 5 iunie și se vor forma ca urmare a aspectului Tigru – Șarpe.

Totodată, sănătatea va fi vulnerabilă și nu este exclus să ai probleme cu rinichii, inima sau plămânii. Mare atenție și la dereglările hormonale care îți vor da mari bătăi de cap în anul 2020.

De anul următor te vei concentra mai mult pe nevoile personale și vei pune pe locul doi nevoile celorlalți. Focusează-te pe imaginea și starea ta interioară dacă vrei să ai parte de liniște și pace sufletească.

Tigrul va fi lovit de săgeata lui Cupidon în 2020

Nativii singuri s-au săturat de singurătate și pleacă în căutarea iubirii. Ai noroc anul acesta pentru că marea dragoste îți va ieși în întâmpinare când te aștepți mai puțin.

Persoanele care se află într-o relație toxică își vor face curaj și vor spune adio dezamăgirilor și supărărilor din dragoste.

Cât despre partea financiară anul viitor Tigrul mizează pe ”totul sau nimic”. Sfatul astrelor este să nu te arunci cu capul înainte la lozul cel mare pentru că sunt șanse mari să pierzi.

Lista ta de călătorii va fi una lungă în 2020, așadar fii pregătit să-ți faci bagajele. Descoperă locuri și oameni noi și creează cele mai frumoase amintiri de până acum. Visează cu ochii deschiși!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×