Zodiac chinezesc 2020 Iepure. Previziuni complete pentru această zodie: Dezastru în dragoste

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
17/12/2019, 13:49
Zodiac chinezesc 2020 Iepure. Previziuni complete pentru această zodie: Dezastru în dragoste GALERIE FOTO
Zodiac chinezesc 2020 Iepure. Sura foto: fengshui4life.ro

Zodiacul chinezesc al anului 2020 vine cu vești bune, dar și rele în același timp pentru nativul Iepure! Acesta nu le poate avea chiar pe toate, așa că trebuie să se mulțumească cu banii, deoarece este un an foarte bun pentru a face afaceri profitabile.

Iată ce rezervă zodiacul chinezesc în anul 2020 pentru nativul Iepure

Nativul Iepure va avea șanse reale, în anul 2020, să își asigure viitorul, dacă își joacă bine cărțile și dacă speculează oportunitățile pe care astrele i le scot în cale. Vor fi câteva șanse bune să vă afirmați și chiar să vă faceți un renume în lumea afacerilor, chiar dacă acesta vine pe plan local.

Așadar, ideile nu trebuie să rămână doar în mintea voastră, ci trebuie puse pe hârtie și puse chiar în practică, deoarece acestea se vor dovedi un real succes. Nu trebuie însă să bateți toba în sat cu ce vreți să faceți, deoarece oamenii sunt răi și invidioși și v-ar putea pune bețe-n roate sau chiar să vă fure ideile.

Zodiac chinezesc 2020 Iepure
Zodiac chinezesc 2020 Iepure

Viața amoroasă a Iepurelui va fi una zbuciumată

Dacă în anul 2020 Iepurele s-a gândit să se așeze la casa lui, să-și întemeieze o familie, mai bine uită. Acesta va avea un an zbuciumat pe plan setimental, iar cei care au deja un partener de viață vor ave probleme serioase acasă. Va fi foarte greu să-și păstreze relația, mai ales că ochii văd noi și noi tentații.

Zodiacul chinezesc anunță pentru Iepurii singuri că va fi un an al experiențelor inedite în dormitor. Aceștia vor țiopăi din foare-n floare, dar nu se vor opri nicăieri, deoarece au tendința să se îndrăgostească de persoane total nepotrivite pentru ei și ori rămân cu inima frântă, ori frâng inimi.

Bărbații născuți în zodia Iepurelui este posibil să aibă o relație mai mult decât colegială cu o femeie mai în vârstă de la locul de muncă. Atenție însă, dacă el va urmări să aibă beneficii materiale, sociale sau de altă natură, este posibil să creeze un scandal imens, deoarece femeia îi va da toate planurile peste cap și va face totul public.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×