Zodiac chinezesc 2020 Dragon. Previziune complete pentru această zodie: Armonie în iubire și energie peste măsură

Alexa Serdan   
în Horoscop
18/12/2019, 11:44
Zodiac chinezesc 2020 Dragon. Previziune complete pentru această zodie: Armonie în iubire și energie peste măsură
Care sunt previziunile pentru zodia Dragon în Anul Șobolanului. Sursa foto: pixabay.com

Cele 12 semne ale zodiacului chinezesc vor intra de anul viitor în Anul Șobolanului. Astăzi, 18 decembrie, vom vorbi depre evenimentele de care au parte persoanele născute în zodia Dragon. Este vorba despre nativii născuți în anii 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 și 2012.

Acestea sunt previziunile complete pentru zodia Dragon

Dragoste. Nu trebuie să-ți faci griji pe plan sentimental pentru că vei avea parte de armonie, înțelegere și pace. Diplomația de care dai dovadă va face ca partenerul de viață să se reîndrăgostească de tine. Fericire deplină în plan conjugal.

Bani. Susținerea celor din jur te va ajuta să performezi și să primești bani frumoși. Mult așteptata stea a Norocului Divin îți dă puterea să duci la căpăt un plan sau un vis profesional mai vechi. Acesta este anul de grație în ceea ce privește bogăția.

Prieteni. Dacă ai nevoie de un sfat sau de o părere știi unde să te duci. Ai un cerc de prieteni foarte mare și întotdeauna este cineva în vizită în casa ta. Empatizezi foarte ușor cu cei din jur și reușești să aduci zâmbete pe buzele celor din jur.

Sănătate. Nu te lăsa pradă gândurilor negative și temperează-ți ieșirile furioase. Apelează la meditație, yoga sau caută un nou hobby. Găsește o activitate care să te ajute să scapi de surplusul de energie negativă cu care ești încărcat.

Care sunt obiectele și amuletele reprezentative zodiei Dragon

Chinezii sunt cunoscuți pentru arta de a obține echilibrul perfect în spațiul de la locul de muncă sau de acasă. Feng Shui-ul este domeniul care studiază fluxul și mișcarea energiei într-un loc și oferă prin anumite obiecte un mare beneficiu.

Obiectele caracteristice zodiei Dragon sunt maimuța pe cal, clopoțeii de vânt din metal cu 6 sau 8 monede chinezești, amuleta monedă lacăt, elefantul feng shui auriu sau vasul prosperității.

În plus, bijuteriile ideale pentru persoanele născute sub semnul zodiacal Dragon sunt copacul vieții, pandativul cheiță sau pasăre, chokerul auriu, cerceii cu ciucuri și strasuri, brățara aromaterapie sau colierul argintiu culisant.

Totodată, astrele recomandă ca în 2020 Dragonul să nu folosească deloc obiecte de culoare roșie sau neagră, lumânări, veioze și fântâni arteziene de dimensiuni mari.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×