Zodiac chinezesc 2020 Cal. Previziuni complete pentru această zodie: afaceri de succes, provocări în iubire

Alexa Serdan   
în Horoscop
19/12/2019, 16:04
Zodiac chinezesc 2020 Cal. Previziuni complete pentru această zodie: afaceri de succes, provocări în iubire
Zodiac chinezesc pentru nativii născuți în zodia Cal. Sursa foto: pixabay.com

Zodiacul chinezesc le aduce nativilor născuți în zodia Cal vești excelente pentru anul următor. 2020 este ideal pentru a începe afaceri prospere alături de membrii familiei sau alături de prietenii care nu te-au lăsat niciodată la greu. 

Previziuni complete pentru nativul Cal în anul 2020

Dragoste. Steaua Floarea dragostei se va afla în sectorul zodiei Cal, dar pentru că se va ciocni cu Șobolanul relația de dragoste va fi una tensionată și greu încercată. Certurile și schimbările bruște de dispoziție vor fi la ordinea zilei. Răbdarea și iubirea necondiționată te vor ajuta să treci peste episoadele de deprezie și crizele de personalitate.

Bani. Situația financiară va fi mult mai bună decât anul acesta, iar anul 2020 promite reușite majore în afaceri. Este momentul ideal să-ți dedici timpul propriilor idei și să investești energie în proiectele pe care le întreprinzi.

Autocontrolul și puterea de concentrare s-ar putea să-și dea dureri de cap și sunt șanse destul de mari să piezi ceva bănuți spre sfârșitul anului. Nu dispera pentru că nu ai nimic de pierdut în sine, ci numai de învățat.

Probleme medicale pentru nativii născuți în zodia Cal

Sănătate. Impulsivitatea și stresul cotidian își vor pune amprenta asupra ta și acest lucru se va vedea în starea ta de sănătate. Pentru a vă menține silueta în formă mergeți la înot sau la sala de sport. Mare atenție la semnalele pe care vi le transmite organismul cum ar fi: durerile, emoțiile și gândurile negative.

Prieteni. Focusează-te asupra problemelor personale și nu mai pune pe primul loc persoanele care nu fac același lucru pentru tine. Dacă nu vrei să ai parte de dezamăgiri și supărări nu te mai baza pe ceilalți. Fă tot ce te taie capul, tu singur vei trage ponoasele.

Pe scurt, anul 2020 nu va fi unul perfect, dar te va ajuta să treci cu bine peste toate provocările zilnice.

Remedii feng shui pentru locuință și pentru biroul de la serviciu

  • zugrăvește pereții camerelor sudice în alb, iar celelalte în grena, roșu sau galben
  • poartă întotdeauna la gât un lănțișor dintr-un metal prețios. Poți opta și pentru o eșarfă de culoare albă
  • pune în sudul camerei o cutiuță muzicală
  • folosește obiecte decorative din metal auriu, argintiu sau alb
  • tot în sud pune o icoană argintată sau una cu arhanghelul Rafael.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×