Youtube a restricționat videoclipul celei mai noi melodii a Loredanei! Reacția artistei: „Nu înțeleg de ce. Este artă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/02/2020, 15:56
Youtube a restricționat videoclipul celei mai noi melodii a Loredanei! Reacția artistei: „Nu înțeleg de ce. Este artă”
Loredana Groza, protagonista unor scene incendiare din noul videoclip. Sursa foto: Youtube

Loredana Groza nu se dezminte. Videoclipul celei mai noi melodii lansate de îndrăgita artistă, „Sex pe canapea”, a încins, la propriu atmosfera în mediul online. Atât de tare, încât Youtube a decis că acesta trebuie să fie restricționat. Astfel, va putea fi vizionat doar de utilizatorii care se autentifică și fac dovada faptului că au peste 18 ani.

Noul videoclip al Loredanei Groza a fost restricționat de Youtube

În replică, Lori s-a arătat dezamăgită de hotărârea administratorilor celei mai cunoscute platforme video din mediul online. Cu atât mai mult cu cât piesa este una extrem de specială pentru fosta antrenoare de la Vocea României, având în vedere tema sensibilă pe care o tratează.

Compusă chiar de celebra interpretă, „Sex pe canapea” aduce în prim-plan cea mai naturală activitate a ființei omenești, dar și sentimentul de care are aceasta parte atunci când realizează că a întâlnit în sfârșit jumătatea, sufletul său pereche.

În plus, Loredana ne îndeamnă să avem curajul de a decide ce ne face fericiți, întrucât dragostea adevărată înseamnă mult mai mult decât sexul pe canapea. Dacă aveți peste 18 ani și sunteți curioși cum sună melodia care i-a pus pe jar pe internauți, dar a stârnit și nenumărate critici în doar câteva zile de la lansare, puteți da play clipului de mai sus.

Reacția Loredanei, după ce Youtube i-a restricționat videoclipul pe motiv că are imagini prea explicite

Videoclipul poartă semnătura regizorului Bogdan Daragiu și cuprinde scene extrem de explicite, în care cei doi protagoniști se dezbracă și imită sexul. Totul, cu scopul de a atrage atenția asupra unui subiect tabu, atracția sexuală. „Iubire sau dorință trupească? Depinde doar de noi”, se arată în comunicatul emis cu prilejul lansării acestui cântec.

E un cântec pe care l-am scris cu câteva luni în urmă. Este o melodie foarte personală. Cred foarte mult în a-ţi scrie muzica, iar titlul poate părea puţin aşa, după 12 noaptea, dar este un contrapunct de fapt al acestei lumi în care trăim. Din păcate, puteţi da click pe el pe YouTube dacă aveţi peste 18 ani.

Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor.

Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie. De ce spun asta? Pentru că, în ziua de azi, dragostea a devenit mai mult virtuală. Internetul şi social media au transformat totul. Este mai simplu să ai o relaţie la un click distanţă decât cu cel de lângă tine”, a declarat Loredana, într-o intervenție la Europa FM.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×