Yeva Shiyanova s-a întors la Românii au talent după 5 ani, atârnată de un candelabru – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 23:46
Yeva Shiyanova s-a întors la Românii au talent după 5 ani, atârnată de un candelabru – Video
Yeva Shiyanova s-a întors la Românii au talent după 10 ani. Sursa foto: capturi PRO TV

Yeva Shiyanova și-a făcut din nou apariția la Românii au talent după 5 ani. Concurenta care dansează atârnată de cele mai inedite obiecte, în ediția din 10 aprilie făcând o demonstrație la candelabru, n-a fost recunoscută de jurați din prima.

Yeva Shiyanova, dans la candelabru zburător la Românii au talent

Andrei și lui Mihai Petre le-au luat ceva timp până să își dea seama că o au în față pe aceeași Yeva Shiyanova care dansa în făină în anul 2010.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Și asta pentru că artista s-a schimbat destul de mult în ultimii 5 ani: a slăbit, a renunțat la blondul cu care a devenit cunoscută și și-a perfecționat și mai bine mișcările care bagă în boală orice suflare masculină.

„Mi-ai confirmat ce bănuiam: ești magică”

Chiar dacă Florin Călinescu și Mihai Petre nu se aflau în ediția în care a participat, au știut să aprecieze momentul dansatoarei fără să se lase influențați de amintiri, așa cum au făcut-o Andra și Andi Moisescu, veterani la masa juraților.

Florin a dezvăluit că o cunoaște pe Yeva, în sensul că știe despre cariera ei internațională și a fost extrem de măgulit să aibă ocazia să o cunoască în carne și oase.

„Ți-am urmărit cariera internațională. A fost o combinație interesantă între lampadar și praful de stele”, i-a spus Călinescu Yevei.

„Ăsta nu e dans la bară, e la o colivie, la clopoțel. E evident că ne-ai făcut praf de stele. Vreau să definesc pentru că mă întreabă prietenii la ce a dansat tipa aia atât de bine. Deci, să înțeleg că e un candelabru zburător?”, a fost nedumerirea lui Mihai Petre, care s-a bucurat de o îmbrățișare în culise apoi.

„Mi-ai confirmat ce bănuiam de data trecută și anume că ești magică. Ești la fel de talentată. Ești magică, ești frumoasă”, a spus Andra.

„Ne-a fost dor de tine. Ești strălucitoare din nou”, a fost reacția lui Andi Moisescu, care i-a dat al patrulea „Da”.

Yeva Shiyanova a participat în sezonul al cincilea al emisiunii, momentul ei devenind viral atunci și asta pentru că s-a unduit în făină pe scenă împreună cu Mihaela Rădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×