Yeva Shiyanova s-a întors la Românii au talent după 5 ani, atârnată de un candelabru – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 23:46
Yeva Shiyanova s-a întors la Românii au talent după 5 ani, atârnată de un candelabru – Video
Yeva Shiyanova s-a întors la Românii au talent după 10 ani. Sursa foto: capturi PRO TV

Yeva Shiyanova și-a făcut din nou apariția la Românii au talent după 5 ani. Concurenta care dansează atârnată de cele mai inedite obiecte, în ediția din 10 aprilie făcând o demonstrație la candelabru, n-a fost recunoscută de jurați din prima.

Yeva Shiyanova, dans la candelabru zburător la Românii au talent

Andrei și lui Mihai Petre le-au luat ceva timp până să își dea seama că o au în față pe aceeași Yeva Shiyanova care dansa în făină în anul 2010.

Și asta pentru că artista s-a schimbat destul de mult în ultimii 5 ani: a slăbit, a renunțat la blondul cu care a devenit cunoscută și și-a perfecționat și mai bine mișcările care bagă în boală orice suflare masculină.

„Mi-ai confirmat ce bănuiam: ești magică”

Chiar dacă Florin Călinescu și Mihai Petre nu se aflau în ediția în care a participat, au știut să aprecieze momentul dansatoarei fără să se lase influențați de amintiri, așa cum au făcut-o Andra și Andi Moisescu, veterani la masa juraților.

Florin a dezvăluit că o cunoaște pe Yeva, în sensul că știe despre cariera ei internațională și a fost extrem de măgulit să aibă ocazia să o cunoască în carne și oase.

„Ți-am urmărit cariera internațională. A fost o combinație interesantă între lampadar și praful de stele”, i-a spus Călinescu Yevei.

„Ăsta nu e dans la bară, e la o colivie, la clopoțel. E evident că ne-ai făcut praf de stele. Vreau să definesc pentru că mă întreabă prietenii la ce a dansat tipa aia atât de bine. Deci, să înțeleg că e un candelabru zburător?”, a fost nedumerirea lui Mihai Petre, care s-a bucurat de o îmbrățișare în culise apoi.

„Mi-ai confirmat ce bănuiam de data trecută și anume că ești magică. Ești la fel de talentată. Ești magică, ești frumoasă”, a spus Andra.

„Ne-a fost dor de tine. Ești strălucitoare din nou”, a fost reacția lui Andi Moisescu, care i-a dat al patrulea „Da”.

Yeva Shiyanova a participat în sezonul al cincilea al emisiunii, momentul ei devenind viral atunci și asta pentru că s-a unduit în făină pe scenă împreună cu Mihaela Rădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×