X Factor 2018: Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Bella Santiago și Cristian Moldovan se întrec în finală

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
23/12/2018, 18:38
X Factor 2018: Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Bella Santiago și Cristian Moldovan se întrec în finală
Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Bella Santiago și Cristian Moldovan se întrez în această seară în finala X Factor

X Factor 2018 își va afla câștigătorul duminică, 23 decembrie, de la ora 20:00. Cei care au ajuns până în ultima fază a concursului muzical sunt: Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Bella Santiago și Cristian Moldovan. Aceștia se vor întrece înainte de ultima strigare pentru a ieși victorioși din competiție, dar și pentru a pleca acasă cu un premiu de 100.000 de euro.

Pe lângă aceștia, reținuți și iubiți de public au fost și semifinaliștii Cristina Vasopol și Cristian Sanda care, cu toate acestea, nu au primit îndeajunse voturi. Astfel, în finala X Factor 2018 au ajuns doar 3 jurați cu 4 concurenți, singurul antrenor de voce rămas fără competitor fiind Horia Brenciu, care în acest an a avut grupurile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

X Factor 2018. În finală au ajuns Ioana Bulgaru, Donița Ioniță, Bella Santiago și Cristian Moldovan

Împărțirea este aceasta: Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru îl au ca antrenor pe Ștefan Bănică, Bella se află sub îndrumarea Deliei Matache, iar de Cristian Moldovan se îngrijește Carla’s. Doinița Ioniță, în vârstă de 16 ani, este din Râmnicu Sărat și are mari ambiții pentru a ieși victorioasă din aceast concurs, lucru pe care l-a susținut încă de la primul pas făcut în competiția muzicală. De altfel, aceasta nu este prima încercare în acest gen de concursuri.

X Factor 2018: Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Bella Santiago și Cristian Moldovan se întrec în finală
Doinița Ioniță a ajuns în Finala X factor 2018 avându-l ca antrenor pe Ștefan Bănică

Donița a participat la diferite emisiuni care au în prim-plan muzica, printre care și ”Next Star”. Totodată, aceasta se poate lăuda și cu faptul că a cântat la Festivalul de Film de la Cannes, în deschidere la Săptămâna Modei din New York. ”Am cântat la Festivalul de Film de la Cannes, în deschidere la Săptămâna Modei din New York. Am venit la X Factor cu speranța că îl voi câștiga, chiar cred că pot. Iar apoi, visul meu cel mai mare este să ajung să cânt pe Broadway”, a declarat Doinița Ioniță.

Ioana Bulgaru și Doinița Ioniță au ajuns în marea finală avându-l ca antrenor pe Ștefan Bănică

Ioana Bulgaru, în vârstă de 14 ani, vine din Galați și a început să ia lecții de cato de la o vârstă fragedă. De altfel, aceasta a impresionat încă de la prima audiție, chiar făcându-l pe cel care urma să-i devină antrenor să zică: ”cea mai tare intrare de la X Factor”. Aceasta a impresionat prin efervescența, teatralitatea și maturitatea sa.

X Factor 2018: Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Bella Santiago și Cristian Moldovan se întrec în finală
Ioana Bulgaru, a doua finalistă X Factor 2018 care îl are ca antrenor pe Bănică

”Sunt Ioana Bulgaru, vin din Galați și cânt. Cred că sunt o persoană destul de carismatică. Viața ar fi mai tristă dacă aș fi mereu timidă și crispată, așa că prefer să fiu așa, să fiu eu”, s-a descris tânăra artistă”, a declarat Ioana Bulgaru.

De evoluția Bellei Santiago, în competiția muzicală, se ocupă Delia Matache

Bella Santiago, în vârstă de 28 de ani, este solista trupei Jukebox. Artista a venit în România în anul 2016 , familia ei rămânând în Filipine. Artista a impresionat jurații și publicul prin mișcările sale de dans, dar mai ales prin puterea vocii ei.

X Factor 2018: Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Bella Santiago și Cristian Moldovan se întrec în finală
Filipineza Bella Santiago este favorită, în acest moment, pe rețelele de socializare

”Am venit înRomânia în noiembrie 2016. Am fost la un concurs şi după acesta, în ianuarie, i-am cunoscut pe băieţii din trupa Jukebox şi m-au invitat să lucrez cu ei. Sunt foarte răsfăţată, sunt ca o prinţesă în trupă, pentru că sunt singura fată din grup”, a declarat Bella Santiago.

Cristian Moldovan a fost dus în finala X Factor de Carla’s

Cristian Moldovan, în vârstă de 16 ani, este din Bistrița și studiază la un Liceu de muzică din Cluj. Băiatul și-a descoperit talentul cântând la strană, alături de un coleg. De altfel, acesta a fost îndrumat spre muzica bisericească de către bunicul lui, care nu de mult a trecut în neființă.

X Factor 2018: Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Bella Santiago și Cristian Moldovan se întrec în finală
Cristian Moldovan și-a descoperit talentul cântând la strană

”De mic, bunicul mă ducea la biserică și stăteam cu el în altar. Pe atunci nu conștientizam atât de multe lucruri despre biserică, știam doar că trebuie să mă duc pentru că așa am fost învățat. După ce am intrat la școală nu prea am mai mers la biserică, fiind ocupat cu muzica. La 13 ani abia am început să relaționez cu adevărat, am învățat cântările pas cu pas într-un singur an, am început să cânt cu colegul meu din strană”, a declarat Cristian Moldovan.

Închide ×