Când are loc marea finală “X Factor” 2018! Momentele celor 4 mari finaliști sunt aici

Victor Anghel   
în Stiri mondene
17/12/2018, 16:09
Când are loc marea finală “X Factor” 2018! Momentele celor 4 mari finaliști sunt aici GALERIE FOTO
Când are loc marea finală “X Factor” 2018! Momentele celor 4 mari finaliști sunt aici

A fost o ediție spectaculoasă la “X Factor”, difuzată seara trecută! Concurenții rămași în competiția acerbă, difuzată la Antena 1, au creat momente de excepție pe scenă, iar mentorii lor au fost mândri de evoluția lor. Finaliștii de la  “X Factor” România 2018 sunt: Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

Cei patru finaliști se vor bate data viitoare pentru titlul de câștigător al emisiunii “X Factor” 2018 și, totodată, pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. “X Factor” din acest an se încheie la o săptămână distanță de cel difuzat în Ungaria, care a fost câștigat de doi tineri artiști din Cluj-Napoca. După ce au aflat că sunt câștigătorii “X Factor”, ei au cântat una dintre cele mai cunoscute piese pe care o au: “Posztolj”.

Când are loc marea finală “X Factor” 2018

E oficial: marea finală a concursului de muzică “X Factor” 2018 va avea loc duminică, 23 decembrie. Ultima ediție din acest sezon va începe de la ora 20:00 pe Antena 1. În a doua gală LIVE de la “X Factor”, Bella Santiago a cântat piesa “Hora din Moldova”.

Doinița Ioniță a cântat melodia “De-ar fi să vii”, din repertoriul regretatei artiste Mihaela Runceanu.

Ioana Bulgaru a interpretat în timpul celei de-a doua gale LIVE de la “X Factor”, sezonul opt piesa “Țărăncuță, țărăncuță”, care aparține lui Dan Spătaru.

Cristian Moldovan, singurul bărbat calificat în finala de la “X Factor” 2018 a cântat în a doua gală LIVE a concursului una dintre celebrele melodii de la Jon Bovi: “Always”.

Cristina Vasopol și Cristian Sanda au fost concurenții care nu au primit suficiente voturi pentru a cânta în ultimul act al concursului. Cu toate astea, românii care le-au apreciat vocile nu-i vor uita. Duminică, 23 decembrie 2018, începând cu ora 20:00 la Antena 1 se va da lupta pentru marele premiu de la “X Factor” 2018. Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan – doar unul dintre ei va câștiga îndrăgitul concurs muzical.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×