Wizz Air reduce frecvenţa zborurilor pe unele destinații afectate de coronavirus. Ce curse dispar din România

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/02/2020, 16:16
Wizz Air reduce frecvenţa zborurilor pe unele destinații afectate de coronavirus. Ce curse dispar din România
Wizz Air reduce frecvenţa zborurilor pe unele destinații. Sursa foto: emergingeurope.com

Compania aeriană Wizz-Air a anunţat, joi, că a luat decizia de reducere a frecvenţei unor zboruri pe unele destinaţii, inclusiv în Italia, între 11 martie şi 2 aprilie, ca urmare a scăderii cererii pentru bilete.

Wizz Air reduce frecvenţa zborurilor pe unele destinații afectate de coronavirus

Compania aeriană lox-cost Wizz Air a anunţat, joi, că a luat decizia de reducere a frecvenţei unor zboruri pe unele destinaţii, inclusiv în Italia, între 11 martie şi 2 aprilie, ca urmare a scăderii cererii pentru bilete.

În regiunea Lombardia din Italia au fost depistate  300 de persoane cu coronavirus, în ultima săptămână. Regiunea include capitala financiară a Italie, Milano, zonă în care au fost înregistrate 10 decese.

Coronavirus a făcut 12 victime în Italia

De altfel, în toată Italia au fost înregistrate 12 decese, fiind cel mai grav focar de îmbolnăvire din Europa. Wizz Air nu a suspendat toate zborurile din Italia, va continua să le deservească, dar la o capacitate mai mică.

Wizz Air a anunţat că pasagerii afectaţi de modificări vor fi anunţaţi cu cel puţin 14 zile înainte de data călătoriei şi li se vor oferi alternative de zbor pe alte rute, la cele mai apropiate date posibile.

Clienţii care au făcut rezervări prin intermediul wizzair.com sau a aplicaţie pentru mobil vor primi notificări prin email, în care li se va oferi modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a sumelor achitate sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie.

Wizz Air este cea mai mare companie de low-cost din Europa Centrală şi de est. Aceasta operează o flotă de 120 de avioane Airbus A320 şi A321. Compania oferă 700 de rute de la 25 de aeroporturi şi pune la dispoziţia clienţilor conexiuni între 153 de destinaţii pentru 44 de ţări.

Wizz-Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WITT şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares.

De asemenea, compania low-cost este membru Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA) şi a Operational Safety Audit (IOSA).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×