Wizz Air atacă piețe din afara Europei! Operatorul low-cost înfiinţează Wizz Air Abu Dhabi

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
13/12/2019, 10:22
Wizz Air atacă piețe din afara Europei! Operatorul low-cost înfiinţează Wizz Air Abu DhabiGALERIE FOTO
Sursa foto - Ramil Sitdikov/Sputnik

Wizz Air a anunțat că este gata să atace piețe din afara Europei! Mai mult de atât, între timp, operatorul aerian low cost a ajuns la un acord de principiu pentru înfiinţarea Wizz Air Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite (EAU), în parteneriat cu Abu Dhabi Development Holding Company PJSC (ADDH).

Wizz Air atacă piețe din afara Europei!

Noua entitate devine primul transportator aerian fondat de Wizz Air în afara Europei. Sunt câteva scopuri clare pentru companie. Astfel, Wizz Air Abu Dhabi se doreşte un joint-venture, iar operaţiunile companiei ar urma să demareze în a doua jumătate a anului 2020.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Compania se va concentra pe lansarea unor rute către pieţe unde Wizz Air are deja operaţiuni existente, cu creşteri importante, în special în Europa Centrală, de Est şi de Vest, dar şi pe subcontinentul Indian, Orientul Mijlociu şi Africa pe termen lung.

Operatorul low-cost înfiinţează Wizz Air Abu Dhabi

Wizz Air consideră că lansarea unei companii cu adevărat low-cost în Abu Dhabi poate contribui la creşterea susţinută a Abu Dhabi ca destinaţie culturală şi turistică de primă clasă.

Cunoştinţele vaste de piaţă locală ale ADDH, sprijinul şi ghidarea pe o piaţă complet nouă pentru Wizz sunt foarte valoroase şi vor accelera dezvoltarea cu succes a noii companii.

Fondarea şi startul noii companii depinde, printre alte, de acceptarea şi intrarea în vigoare a documentaţiei definitive de către ADDH, recepţia tuturor acordurilor interne şi externe.

E nevoie și de compatibilitatea noii companii aeriene cu toate reglementările Autorităţii Civile Generale de Aviaţie UAW necesare obţinerii unui Certificat de Operator Aerian (AOC)”, a transmis operatorul aerian low-cost.

Sunt puse la punct mai multe detalii – deocamdată se știe că va exista o flotă compusă din aeronave Airbus A321neo, cele mai eficiente aparate de zbor cu un singur culoar. Wizz Air Abu Dhabi va avea acces la pieţe cu peste cinci miliarde de clienţi din Europa şi din afara graniţelor sale.

Oferta comercială a noii companii aeriene se va alinia celei existente a Wizz Air şi se va axa pe oferirea unor experienţe plăcute bazate pe servicii de calitate şi pe una dintre cele mai verzi flote din lume.
 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×