Pleci cu Wizz Air? De azi compania are o nouă politică de bagaje. Mare atenție!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/11/2018, 15:41
Pleci cu Wizz Air? De azi compania are o nouă politică de bagaje. Mare atenție!
Compania aeriană are o nouă politică de bagaje

Dacă pleci cu Wizz Air trebuie să știi că, de azi, compania are o nouă politică de bagaje! Mare atenție! Călătorului îi stă bine cu drumul, însă și cu bunurile înapoiate după zborul dorit pentru a ajunge la destinație. Noile reguli ale companiei aeriene aduc un zâmbet pe fața oamenilor. Potrivit știrileprotv.ro, de la data de 1 noiembrie 2018, pasagerii pot aduce la bord un bagaj de mână care va fi gratuit! Acesta trebuie să respecte măsura de 40X30X20 centimetri. Însă, în timp ce pasagerii care au făcut rost de WIZZ Priority, au beneficiul de a lua cu ei, în cabină, un troller de 54x40x23 de centimetri.

Totodată, feedback-urile călătorilor fiind la superlativ în privința noii schimbări, Wizz Air a mai introdus o modificare. Pasagerii mai pot avea cu ei un tip de valiză, la cală, cu o greutate de 10 kilograme. Prețul pentru bagajul cu o asemenea greutate începe de la 7 euro. Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air a declarat că totul este spre binele clienților companiei, ofertele lui fiind potrivite pentru nevoile fiecăruia. ”Vrem să le oferim clienților noștri cele mai mici prețuri posibile, precum și o viziune transparentă asupra prețului biletelor. Prin separarea produselor și a serviciilor, Wizz Air democratizează modul în care se călătorește și permite crearea unei oferte bazate pe nevoile fiecăruia”, a mărturisit Johan Eidhagen.

Pleci cu Wizz Air? Compania are o nouă politică de bagaje

Wizz Air noua politica de la 1 noiembrie 2018
Imagine în care sunt surpinse bagajele călătorilor

De asemenea, serviciul oferit de WIZZ Priority cuprinde și un bagaj de mână gratuit, cu măsurile de 40x30x20 de centimetri, alături de un troller de 55x40x23 centrimetri, care vor fi transportate la bord, check-in-ul prioritar și îmbarcarea prioritară fiind plătite cu o sumă care începe de la 5 euro. Cu privirea la aceste schimbări, Johan a adăugat câteva cuvinte. ”Suntem convinși că oferta noastră compusă din peste 50 de combinații de bagaje va răspunde nevoilor clienților noștri într-o manieră personalizată, iar pasagerii vor continua să plătească doar pentru serviciile pe care doresc să le utilizeze”, a adăugat Chief Marketing Officer Wizz Air.

De altfel, acesta a subliniat că, de la 1 noiembrie, este convins că nivelul de confortabilitate al pasagerilor va crește. ”Începând cu 1 noiembrie, vom face călătoriile mai confortabile, oferind în același timp cele mai mici prețuri posibile în întreaga rețea extinsă de 143 de destinații din 44 de țări”, a completat Johan Eidhagen.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×