Will Smith, operat pentru a evita o maladie cumplită. Actorului i-a fost extirpată o tumoră – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/11/2019, 12:15
Will Smith, operat pentru a evita o maladie cumplită. Actorului i-a fost extirpată o tumoră – Video
Will Smith, operat de o tumoră precanceroasă. Sursa foto: Youtube Will Smith

Actorul american Will Smith a fost operat de o tumoră precanceroasă și a publicat un videoclip pe Youtube cu colonoscopia lui. Tumora i-a fost depistată la colon, scrie presa americană, iar acum îndrăgitul comediant se afla în afara oricărui pericol. Cum este normal în astfel de situații, actorul va repeta analizele peste un timp pentru a afla cât de bine s-a vindecat în urma extirpării respectivei tumori.

Will Smith, video de pe patul de spital

Smith a descoperit tumora în urma unui control de rutină la colon, iar acum îi încurajează pe oameni să își facă analizele pentru a evita afecțiuni precum cancerul. Înregistrarea video publicată de Will Smith pe contul său de Youtube cu procedura medicală la care a fost supus a strâns peste 1,2 milioane de vizualizări în două zile. Clipul a fost apreciat de de 45.000 de persoane, iar alți 600 i-au dat dislike.

Will a declarat în videoclipul postat pe rețeaua video de socializare că își face analizele cel puțin o dată la doi sau trei ani. Actorul cunoscut din filme precum „Gemini Man”, „În căutarea fericirii” sau „Băieți răi” a vrut să le arate fanilor săi că nu li se întâmplă nimic rău dacă își fac o colonoscopie din când în când și că ar trebui să îi urmeze exemplul și să nu devină temători în fața unei astfel de proceduri medicale.

Unul din cei mai apreciați actori din întreaga lume

Will Smith este unul dintre cei mai apreciați rapperi, compozitori, actori și producători americani. A jucat într-o serie de blockbustere, cele mai celebre filme ale îndrăgitului artist în vârstă de 51 de ani fiind „I Robot” (2004), „Men in Black II” (2002), „Hancock” (2008), „post-producția „Suicide Squad” (2016) și „Ziua Independenței” (1996).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×