Când apare filmul Bad Boys 3 în România. Will Smith și Martin Lawrence revin într-un film plin de acțiune

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
15/09/2019, 13:27
Când apare filmul Bad Boys 3 în România. Will Smith și Martin Lawrence revin într-un film plin de acțiune
Când apare Bad Boys 3 în România. Sursa foto: Trailer oficial Bad Boys For Life. Colaj: Fanatik

Mulți cinefili se întreabă când apare filmul Bad Boys 3 în România, cel în care joacă îndrăgiții actori Will Smith și Martin Lawrence. Data de lansare în Statele Unite a fost deja anunțată, iar în funcție de aceasta putem specula când ar putea rula pelicula și la cinematografele de la noi.

Când apare Bad Boys 3: 17 ianuarie 2020 – data de lansare în Statele Unite ale Americii

Lansarea oficială a filmului de acțiune are loc în SUA pe 17 ianuarie 2020. Producția care îi readuce pe marile ecrane pe Martin Lawrence și Will Smith într-o poveste plină de adrenalină ar putea apărea în România în luna februarie sau martie a anului viitor. Data exactă nu a fost anunțată și, cel mai probabil, va fi cunoscută din ianuarie 2020, imediat după lansarea din State.

Din distribuția filmului fac parte nu doar actori extrem de cunoscuți, ci și doi dintre cei mai populari cântăreți american: Dj Khaled și Nicki Jam. Khaled nu este la prima sa experiență actoricească. Artistul tatonează acest teren de mai multă vreme și până acum a jucat alături de Jamie Foxx în „All Star Weekend” și și-a împrumutat vocea pentru „Spies in disguise”.

când apare bad boys 3
Băieți răi 3, unul din cele mai așteptate filme ale anului 2020. Sursa foto: Trailer oficial Bad Boys 3

Will Smith și Martin Lawrence trebuie să își unească forțele pentru a prinde șeful unui cartel de droguri

Marcus Burnett și Mike Lowery revin în poliție după o absență de 15 ani, iar de data asta vor fi complet diferiți. Lawrence îl joacă pe Burnett, un inspector de poliție care se confruntă cu multe probleme pentru a prinde infractorii periculoși, iar Lowery, interpretat de Will Smith, este un bărbat care trece prin criza vârstei de mijloc. Cei doi se reunesc și pun la bătaie un plan pentru a prinde un temut dealer de droguri.

Producția Columbia Pictures se anunță a fi una plină de surprize plăcute, cu mai multe scene amuzante și acțiune la triplu. Filmările au început în Atlanta (unde se desfășoară mare parte din acțiune), iar din distribuție mai fac parte și Vanessa Hudgens și Happy Anderson. Față de primele două părți care au cucerit cinefilii, acesta are un buget mult mai mare, producătorii gândind pelicula încă de la bun început ca o revenire în forță.

„Dacă e să facem o a treia parte din Bad Boys, după 15 ani, ar trebui să fie la un nivel superior”, a declarat Sandfow Panitch, președintele Columbia Pictures, conform protv.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×