Whatsapp funcționează cu dificultate. Utilizatorii se plâng că nu pot trimite poze și videoclipuri

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
19/01/2020, 14:44
Whatsapp funcționează cu dificultate. Utilizatorii se plâng că nu pot trimite poze și videoclipuri
Aplicația Whatsapp, probleme de funcționare astăzi la prânz. Sursa foto: pixabay.com

Au apărut mai multe probleme de funcționare pentru Whatsapp. Utilizatorii din România se plâng că nu pot trimite fișiere media, adică fotografii și videoclipuri.

Probleme cu Whatsapp

Problemele au fost raportate de utilizatorii aplicației din mai multe colțuri ale planetei pe site-ul downdetector.com.

Disfuncționalitățile au fost semnalate în jurul orei 13:00, ora României. Cei de la Whatsapp nu au transmis până la această oră un comunicat oficial despre cauzele producerii acestor probleme.

Whatsapp, cumpărat de Facebook în februarie 2014

Whatsapp este o aplicație de mesagerie gratuită disponibilă pentru toate sistemele de operare, cele mai utilizate fiind iOs și Android.

Utilizatorul trebuie să aibă acces la internet pentru a comunica prin intermediul acestei aplicații ori pentru a face apeluri telefonice.

Whatsapp poate fi folosit atât pentru transmiterea simplelor mesaje cât și pentru difuzarea de videoclipuri sau poze în masă.

Aplicația a fost concepută în Mountain View, California și a fost achiziționată de Facebook în luna februarie a anului 2014.

Până în 2015 a fost cea mai folosită aplicație din lume (peste 1,5 miliarde de utilizatori în toată lumea). Din februarie 2020, aplicația nu va mai fi disponibișă pe versiunile vechi de iOS 8 și pe Android 2.3.7.

Whatsapp a dezvoltat și o versiune de business pentru întreprinderile mici și mijlocii denumită, evident, Whatsapp Business. Prin intermediul acesteia, firmele pot comunica mai ușor cu clienții.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×