What’s Up s-a ales cu dosar penal după ce a mușcat un polițist. Artistul a fost încătușat în urma unui scandal cu iubita sa, Alice Badea

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/12/2019, 14:54
What’s Up s-a ales cu dosar penal după ce a mușcat un polițist. Artistul a fost încătușat în urma unui scandal cu iubita sa, Alice Badea
What’s Up s-a ales cu doar penal după ce a mușcat un polițist de la Secția 17. Sursa foto: ziuanews.ro

What’s Up a fost protagonistul unui scandal în urma căruia a fost călcat în picioare la propriu. Iubita sa, Alice Badea, a alertat autoritățile după ce a fost agresată fizic. Artistul a fost încătușat și dus la secție, dar nu s-a potolit, dovadă vânătăile de pe fața sa.

What’s Up a fost încătușat după o ceartă cu iubita

Cunoscutul artist What’s Up a fost implicat într-o altercație la domiciliul iubitei sale, Alice Badea, care a apelat în seara zilei de luni, 9 decembrie, serviciul de urgență 112 după ce a fost agresată fizic. Partenera de viață a cântărețului nu a depus plângere, dar pentru că artistul era recalcitrant a fost condus la secție, în cătușe.

What’s Up nu s-a cumințit nici când a ajuns la secția de poliție. Pentru că înjura și a reușit să intre în conflict cu oamenii legii aceștia l-au pus repede la punct. Artistul i-a amenințat pe polițiști și chiar l-a mușcat pe unul dintre ei după ce oamenii legii l-au pus la pământ.

„Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!”, a strigat What’s Up, conform spynews.ro.

Artistul are dosar penal pentru că a mușcat un polițist

„L-au călcat în picioare după ce i-au pus cătușele. S-au suit cu picioarele pe el. Din această cauză Marius a reacționat și l-a mușcat de picior pe unul dintre polițiști. Cred că și el a fost provocat de oamenii legii!”,  au dezvăluit sursele pentru publicația menționată.

Acesta a fost și motivul pentru care polițiștii de la Secția 17 au deschis pe numele cântărețului un dosar penal pentru ultraj şi a fost pus sub control judiciar.

Totodată, organele de poliție l-au percheziționat pe artist și au găsit asupra sa droguri, scrie g4media.ro.

Cântărețul nu este la prima ieșire violentă. În trecut și-a agresat fosta iubita

În urmă cu aproximativ 6 ani, în ianuarie 2014, What’s Up și-a bătut logodnica în plină stradă. Este vorba de Simina, fosta soție, care spun martorii a fost lovită cu pumnii, cu picioarele, cu o scrumieră și chiar cu o… shaorma.

„Eu nu am mai văzut aşa ceva! Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi scrumiera a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… Poliţia l-a încătuşat”, a povestit un martor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×