UPDATE – Cântărețul What’s Up, dus în cătușe la poliție în această seară. La secție au ajuns și părinții artistului

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/12/2019, 21:38
UPDATE – Cântărețul What’s Up, dus în cătușe la poliție în această seară. La secție au ajuns și părinții artistului
What s Up ar fi fost ridicat de polițiști în această seară. Sursa foto: libertatea.ro

What’s Up a fost ridicat de acasă de polițiști și a fost dus în cătușe la secție pentru a da declarații în legătură cu un posibil comportament violent, scrie un cunoscut tabloid din România.

UPDATE: Informația potrivit căreia cântărețul a ajuns la poliție în această seară a fost confirmată de mai multe publicații. BZI.RO scrie că în urmă cu scurt timp, la secția de poliție unde Marius a fost dus în cătușe au ajuns și părinții lui. Presa scrie că artistul ar fi fost violent cu iubita lui.

Știrea inițială: What’s Up, ridicat de poliție în această seară

Cei de la spynews.ro scriu că totul s-a întâmplat în această seară în locuința acestuia din Capitală. Jurnaliștii nu știu dacă muzicianul ar fi fost agresiv cu iubita lui sau cu o altă femeie care se afla în apartament.

„What’s Up a ajuns pe mâinile poliţiştilor luni seară, 9 decembrie, în urma unui scandal monstru ce a avut loc la domiciliul său din Bucureşti”, notează spynews.ro.

Comportamentul agresiv al lui Marius, cunoscut din emisiunea Exatlon

Cei de la SpyNews mai spun că artistul a fost extrem de recalcitrant cu oamenii legii în momentul în care l-au dus în dubiță.

Că Marius ar avea un comportament destul de agresiv, nu este ceva nou. Întreaga țară a putut vedea reacțiile sale destul de violente, în special verbal, pe toată perioada în care a fost concurent în reality-show-ul Exatlon de la Kanal D.

Marius se certase în acel show cu mai toți concurenții și a cedat psihic de mai multe ori, sărind chiar și la bătaie. Despre comportamentul cântărețului s-a mai scris în presă, deci nu ar fi de mirare ca știrea apărută în seara aceasta să se și confirme.

În luna august a acestui an, cântărețul a scris pe pagina sa de Facebook că divorțează.

„Au fost 9 ani frumoşi cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obişnuinţă. Te iubesc ca om, Simina, îţi mulţumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât şi pentru toate momentele grele din care am învăţat ce nu vrem de la viaţă, dar am crescut”, scrisese Marius pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×