What’s Up, prima reacție după scandalul monstruos cu poliția: ”Am văzut cine îmi este alături”. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/12/2019, 10:13
What’s Up, prima reacție după scandalul monstruos cu poliția: ”Am văzut cine îmi este alături”. FOTO GALERIE FOTO
What’s Up, prima reacție după scandalul în urma căruia a ajuns la poliție. Sursa foto: g4media.ro

A trecut mai bine de o săptămână de la scandalul dintre What’s Up și iubita sa, Alice Badea. Artistul și-a luat inima în dinți și a făcut primele declarații după ce a ajuns pe mâna poliției pentru că și-a agresat partenera de viață. 

What’s Up a răspuns acuzațiilor care i se aduc după cearta cu Alice Badea

What’s Up și Alice Badea au fost protagoniștii unui scandal care s-a mutat în cele din urmă la secția de poliție. Iubita artistului a sunat la numărul de urgență 112 pentru că era agresată verbal și s-a speriat. Acum cântărețul spune versiunea sa de adevăr. 

După ce a fost încătușat și prins cu droguri asupra sa, What’s Up a mărturisit că a citit 2-3 articole despre scandalul în care a fost implicat și că majoritatea sunt înflorituri și exagerări. Artistului îi pare rău că nu a reușit până la 30 de ani să-și tempereze furia și ieșirile verbale. 

„P.S. am citit azi pentru prima oară de când s-a produs nefericitul incident 2-3 articole despre mine și mi s-a părut că multora le place să vorbească, să înflorească, să exagereze, să informeze audiența într-o formă mincinoasă, ireală”, a scris What’s Up pe Instagram în dreptul unei fotografii în care apare alături de „fratele Killa pe la studio”

Artistul este frustrat și trăiește într-un ”haos organizat”

Cântărețul a continuat să spună că nu a făcut nimic grav și nu și-a agresat fizic iubita. What’s Up recunoaște că are probleme comportamentale, că a vorbit mult și prost și a ridicat tonul, dar acest lucru se datorează faptului că în ultima perioadă s-au acumulat foarte multe frustări în capul său. 

„Nici n-am bătut fata și nici la penitenciar nu sunt și nici n-o să fiu pentru că n-am făcut nimic atât de grav. (DA, AM VORBIT MULT , TARE ȘI PROST, îmi pare sincer rău, puteam la 30 de ani ai mei să fiu mai calm, dar n-am reușit, în capul meu era un haos organizat format din frustrări.

ÎMI PARE SINCER RĂU PENTRU FURIA MEA VERBALĂ, restul a fost o nuvelă inventată de câțiva oameni DIN presă de dragul ineditului. Măcar am văzut cine îmi este alături sincer în industria asta”, a mai scris artistul pe pagina de socializare.

What’s Up a vorbit și despre planurile sale de viitor. Artistul stă mult în studio

@2pac. Pentru că el știe realitatea.(Mulți vorbesc, puțini cunosc.) UNORA NU LE PASĂ DE RĂUL GRATUIT oferit altora. 

KARMA nu iartă pe nimeni ?NUMA BINE TUTUROR FRATELE WHATZY VĂ IUBEȘTE. Mulțumesc celor ce mi-au fost alături în perioada grea ce tocmai am depășit-o! Cel puțin sufletește sunt foarte bine. În sfârșit după cel mai greu an din viața mea, în mai puțin de 15 zile ADÌO 2019.

ÎN REST SUNT BINE. Stau foarte mult timp în studio în ultima vreme și pregătesc muzica pentru 2020. NUMA BINE TUTUROR!”, a încheiat What’s Up mesajul de pe Instagram. 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×