Alice Badea, primele declarații după scandalul cu What’s Up: ”Nu știam ce să fac”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/12/2019, 17:09
Alice Badea, primele declarații după scandalul cu What’s Up: ”Nu știam ce să fac”
Alice Badea, iubita lui What’s Up a povestit ce s-a întâmplat în seara de 9 decembrie. Sursa foto: viva.ro

What’s Up și actuala sa iubită, Alice Badea, au fost protagoniștii unui scandal care s-a mutat la secția de poliție. După ce violonista a sunat la 112 pentru că era agresată de artist, acum tânăra a ținut să lămurească cum s-au petrecut lucrurile și de ce a degenerat situația.

Alice Badea s-a speriat că What’s Up era agitat și nervos

Iubita lui What’s Up, Alice Badea, a mărturisit că relația lor a început mult prea repede, iar de la început au existat divergențe. Violonista nu se aștepta să treacă printr-un scandal, dar în seara zilei de luni, 9 decembrie, a sunat la 112 pentru că era agresată de iubit.

Tânăra a ținut să lămurească lucrurile și a spus că nu a fost vorba despre o violență fizică, ci mai mult verbală. Totuși, What’s Up i-a prins iubitei sale un deget în ușa liftului. În ciuda neînțelegerilor și certurilor repetate Alice Badea nu a depus plângere la poliție.

Iubita lui What’s Up a rupt tăcerea după scandalul de luni, 9 decembrie

„Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu, în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins. 

Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat. Când l-am condus la lift a împins uşa şi mi-a prins degetul.

M-am speriat şi am sunat la poliţie pentru că nu ştiam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat la poliţie, dar în momentul acela am simţit că nu mai şi asta am făcut”, a spus Alice, potrivit spynews.ro.

„Aveam sentimentul că nu se mai calmează şi nu ştiam ce să mai fac. Nu a fost violent cu mine, era violent verbal. Vorbea foarte tare, nu mă lăsa să vorbesc”, a adăugat iubita artistului, conform aceleași surse.

Mai sunt sau nu împreună Alice Badea și What’s Up după scandalul în care au fost implicați ?

Alice Badea a declarat că după ce au plecat de la secția de poliției a ajuns în apartamentul iubitului unde a încercat să clarifice lucrurile. Violonista a mărturisit că a dormit în apartamentul acestuia. În plus, What’s Up și-a cerut scuze pentru cele petrecute.

De asemenea, cântăreața i-a propus iubitul ei să vadă un doctor pentru a-și controla accesele de furie, dar What’s Up nu a ajuns până acum să facă acest lucru. „Vedeam că suferă şi am vrut să fiu alături de el. Eu i-am cerut să se pună pe picioare, să meargă la doctor pentru problemele de furie. Mi-a promis că face asta…”, a adăugat violonista.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×